Yealink Default templates include record button

Discussion in 'Ideas' started by solutionsit, Sep 30, 2015.

Yealink Default templates include record button 5 5 1votes
5/5, 1 vote

  1. solutionsit

    Joined:
    Nov 25, 2014
    Messages:
    62
    Likes Received:
    5
    To have a record button in the template by default.
    So on the t4x or t2x series phones linekey.3 is record button unless blf1 is specified then it can be whatever was chosen in the gui.

    Code:
    #Configure Line Key3 
    {IF blf1}
    linekey.3.line = %%Line%%                         
    linekey.3.value = %%blf1%%                        
    linekey.3.pickup_value = %%PickupValue%%                  
    linekey.3.type = %%DKtype%%                                     
    linekey.3.label = %%blffirstname1%% %%blflastname1%% 
    linekey.3.extension = %%PickupValue%% 
    {ELSE}
    linekey.3.type =  25
    linekey.3.label = Record Call
    {ENDIF}
    
     
  2. solutionsit

    Joined:
    Nov 25, 2014
    Messages:
    62
    Likes Received:
    5
    This is a portion of the yealink template.

    It says that linekey3 on the phone is to be a record button.
     
  3. craigreilly

    craigreilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2012
    Messages:
    3,133
    Likes Received:
    211
    KJM_Complea
    This will set 3cx to RECORD the call.
    Not everyone wants this enabled - so I would say just update your template if this is something you want.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. solutionsit

    Joined:
    Nov 25, 2014
    Messages:
    62
    Likes Received:
    5
    If not by template it would be a good idea to be able to turn recording on and off from a hardware phone. Yealink, snom, cisco....
     
  5. jholcombe

    Joined:
    Jul 9, 2014
    Messages:
    79
    Likes Received:
    1
    I would like to be able to assign any BLF key to record through the 3CX UI. This would be very helpful.
     
    Silly English Kniggit likes this.