Yealink T28P Auto Provisioning

Discussion in '3CX Phone System - General' started by x86, Jan 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. x86

    x86

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    More issues with this system! When my Yealink T28P's are Auto Provisioned they all have every account used with the same extension? I would have thought it would only put 1 in? i've called 3CX and Matt has told me this isn't normal behaviour? Does anyone have a fix for it? See pic attached...
     

    Attached Files:

  2. paul1

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    The provisioning template for Yealink was updated recently. One of the changes was to have all the line keys be set to line one. It is easy to change in the provisioning file. Look through the template for the text below. In this example the 6th key has been changed to DKtype 38 which is the LDAP directory.


    #Memory 11 to 16 are used for Line Keys

    [memory11]
    path=/config/vpPhone/vpPhone.ini
    Line = 1
    type =
    Value =
    DKtype = 15
    PickupValue =

    [memory12]
    path=/config/vpPhone/vpPhone.ini
    Line = 1
    type =
    Value =
    DKtype = 15
    PickupValue =

    [memory13]
    path=/config/vpPhone/vpPhone.ini
    Line = 1
    type =
    Value =
    DKtype = 15
    PickupValue =

    [memory14]
    path=/config/vpPhone/vpPhone.ini
    Line = 1
    type =
    Value =
    DKtype = 15
    PickupValue =

    [memory15]
    path=/config/vpPhone/vpPhone.ini
    Line = 1
    type =
    Value =
    DKtype = 15
    PickupValue =

    [memory16]
    path=/config/vpPhone/vpPhone.ini
    Line = 1
    type =
    Value =
    Label = Directory
    DKtype = 38
    PickupValue =
     
  3. ehrendreich

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Since we are talking about Yealink auto provisioning issues, I have a T26 That we auto provision. We do this with our other phones too. On the T26 all of the functions work just fine. Once provisioning is turned on the admin password fails to log me in. The other phones do not seem to have this issue. They have less features but are still new Yealinks I am pretty sure that it is something specific to the T26. It is not a huge deal because I don't often have to manage the phone but it would be nice to be able to log in at times.
     
Thread Status:
Not open for further replies.