Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows

Uovertruffen mobilitet med 3CX‘ førende Android- og iOS VoIP-klienter

3CX omfatter VoIP-klienter til Android og iOS, som gør det muligt for dig at tage din kontorudvidelse med dig overalt. Besvar opkald via kontortelefon-udvidelsen og overfør den til kolleger uden at spørge kunderne om at ringe til et andet nummer. Beskær virksomhedens mobiltelefonomkostninger, øg produktiviteten og sørg for at du aldrig går glip af et opkald igen!

Meget roste Android- og iOS-klienter

3CX leverer fødte Android- og iOS VoIP -klienter, der hele tiden bliver opdateret og testet og fastsætter standarden for VoIP-klienter til mobiltelefoner. En indbygget tunnel til at undgå problemer med fjern-firewall gør opkald via 3G eller fra et Wi-Fi-hotspot utroligt pålideligt. 3CX Android- og iOS-klienter understøtter PUSH fuldstændig, hvilket gør det muligt at have telefonen på standby og dermed spare på batteriets levetid.

 • De mest avancerede og pålidelige Android- & iOS VoIP-klienter på markedet
 • Ingen ekstra licensomkostninger til softphones
 • “PUSH”-meddelelser sparer på mobilbatteriets levetid
 • Indbygget SIP-tunnel/proxy løser eventuelle problemer med fjern-firewalls.
Android og iOS med VoIP
Android og iOS med VoIP

Brug dit lokalnummer overalt

Med 3CX-klienter til Android og iPhone VoIP kan du tage dit lokalnummer med dig overalt.  3CX har et enkeltnummerkoncept, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at udlevere dit mobilnummer. Du kan indstille din status, så dine kolleger kan se, om du er tilgængelig for opkald eller ikke.

 • Ring eller modtag opkald fra din smartphone – helt gratis
 • Sæt din status til Tilgængelig, Ikke til stede eller Fraværende fra din smartphone
 • Enkeltnummerkoncept
 • Se kollegernes tilstedeværelse, uanset hvor du er

Nem at konfigurere og administrere

3CX-klienterne til Android og iOS anvender VoIP og er nemme at opsætte og administrere. Klienterne kan automatisk klargøres fra 3CX-administrationskonsollen, hvilket mindsker behovet for at ringe til helpdesk. På grund af den indbyggede tunnel fungerer 3CX-klienterne upåklageligt på tværs af alle firewalls, hvilket gør dem endnu mere pålidelige.

 • Kan fjernkonfigureres via e-mail, problemfri opsætning
 • Nem oprettelse af telefonmøder
 • Fuldt integreret, og dermed nem at bruge
 • SIP-dirigering – brug alle klienter samtidig
Android og iOS med VoIP
Belov Aleksandr Sergeevich, IT afdelingschef, Souzenergo:
souzenegro_logo_casestudy 3CX er et PBX-mirakel: fyldt med nyttige Unified Communications-funktioner, som tillader enhver organisation at bygge en fuldt mobil arbejdsstyrke, som udnytter en fuldt understøttet BYOD-filosofi. Der er 3CX-klienter til rådighed til enhver større OS- og mobil-platform på markedet. 3CX er en revolutionerende Windows-baseret software-PBX, man kun kan drømme om med krystalklar forbindelseskvalitet, forlænget rækkevidde ud over kontormiljøet og en massiv 50% besparelse i forhold til andre muligheder.
<