Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows

Erinomainen liikkuvuus 3CX:n johtavilla Android- ja iOS -clienteillä

3CX-järjestelmään sisältyy VoIP-clientit Androidille ja iOS:lle, joten voit ottaa alanumerosi mukaan kaikkialle. Voit vastata puheluihin toimistosi alanumerosta, ja yhdistää puheluita kollegoillesi ilman, että sinun täytyy pyytää asiakasta soittamaan toiseen numeroon. Leikkaa yrityksesi matkapuhelinkuluja, lisää tuottavuutta ja varmista, että puheluihin vastataan.

Tunnustusta saaneet Android- ja iOS VoIP -client-ohjelmistot

3CX tarjoaa natiivit Android- ja iOS VoIP -client-ohjelmistot, joita kehitetään ja testataan jatkuvasti – ohjelmistomme ovat mobiilin VoIP-teknologian suunnannäyttäjiä. Sisäänrakennetun tunneling-teknologian avulla voit välttää palomuuriongelmat, ja soittaminen 3G-verkon tai WiFi-yhteyden kautta on erittäin luotettavaa. Sekä Android-, että iOS -client tukevat PUSH-teknologiaa, jolloin puhelin voi olla standby-tilassa ja säästää virtaa.

 • Markkinoiden kehittyneimmät ja luotetuimmat Android- ja iOS -client-ohjelmistot VoIPille.
 • Ei erillistä lisenssimaksua softphone-sovelluksille
 • “PUSH”-teknologia säästää matkapuhelimen virrankulutuksessa
 • Sisäänrakennettu SIP tunnel/proxy ratkaisee palomuuriongelmat
mobility Android- ja iPhone VoIP
extension Android- ja iPhone VoIP

Käytä alanumeroasi missä tahansa

3CX Android- ja iPhone VoIP -client-ohjelmistojen avulla voit ottaa alanumerosi mukaasi minne menetkin. 3CX tarjoaa parhaan ratkaisun – sinun ei tarvitse enää antaa matkapuhelinnumeroasi. Aseta tilatietosi, jotta kollegasi näkevät, voitko vastaanottaa puheluita.

 • Soita ja vastaanota puheluita älypuhelimestasi – maksutta
 • Aseta tilatiedoksesi ‘paikalla’, ‘poissa’ tai ‘poissa toimistolta’ suoraan matkapuhelimestasi
 • Yhden puhelinnumeron ratkaisu
 • Näe kollegoidesi paikallaolotiedot missä tahansa

Helppo konfigurointi ja ylläpito

3CX:n client-ohjelmistojen konfigurointi ja hallinnointi on helppoa. Käyttäjien provisiointi onnistuu automaattisesti 3CX Management Consolen kautta – tämä vähentää puheluita käyttäjätukeen. Sisäänrakennetun tunnelin ansiosta 3CX-client-ohjelmistot toimivat saumattomasti palomuureista riippumatta, ja ovat näin ollen erittäin luotettavia

 • Etäkonfigurointi onnistuu sähköpostilla yksinkertaisesti
 • Aloita konferenssipuhelut helposti
 • Käyttö on helppoa täydellisen integraation vuoksi
 • SIP Forking – käytä kaikkia client-ohjelmistoja samanaikaisesti
screenshot Android- ja iPhone VoIP
Belov Aleksandr Sergeevich, IT-osaston päällikkö, Souzenergo:
Souzenegro 3CX on ihmeellinen PBX-järjestelmä: sen lukuisat yhdistetyn viestinnän ominaisuudet mahdollistavat täydellisen työntekijöiden liikkuvuuden ja BYOD (Bring Your Own Device) -politiikan toteuttamisen kaikenlaisissa organisaatioissa. Kaikille markkinoiden tärkeimmille käyttöjärjestelmille ja mobiilialustoille on saatavilla client-ohjelmistoversio. 3CX:n vallankumouksellinen Windows-perustainen PBX on vastaus unelmiin, sillä se tarjoaa huppulaatuiset yhteydet, viestinnän myös toimiston ulkopuolelta, ja massiivisen 50 % säästön puhelinlaskuissa muihin tarjoajiin verrattuna.
<