Take control of your PBX
Self host in cloud or Virtualize

Helppo asentaa ja hallinnoida: Paikallisesti tai pilvi/virtuaali-PBX:nä

3CX erottuu kilpailijoista helpon asennuksensa ja hallinnointinsa ansiosta. Asennus kestää joitakin minuutteja, ja 3CX toimii paikallisesti jo käytössä olevalla Windows- tai Linux-koneella, sekä virtuaalisesti Hyper-V tai VMware-alustoilla. Voit myös virtualisoida PBX:si pilveen Google Cloudiin, OVH:hon ja moneen muuhun. Sen verkkopohjaisen ohjatun asennuksen ja hallintokonsolin provisioinnin avulla IP-puhelinten, yhdyskäytävien, SIP-trunkkien ja ohjelmistopuhelinten asennus sujuu minuuteissa.

Puhelimien, yhdyskäytävien ja IP-yhteyksillä toimivien liittymien kätevä Plug-&-Play-konfigurointi

Liitä IP-yhteyksillä varustettu puhelimesi tai yhdyskäytäväsi omaan verkkoon, ja 3CX suorittaa konfiguroinnin automaattisesti. Konfigurointi sujuu useita tunteja totuttua nopeammin, eikä käyttäjälle jää ylimääräistä opeteltavaa. IP-yhteydellä toimivan liittymän kytkeminen sujuu muutamassa minuutissa, sillä ratkaisumme sisältää suosituimpien liittymän tarjoajien konfigurointimallit ja 3CX:n kattavat tukipalvelut.

PABX
 PABX

Vaivaton, koko verkon kattava IP-puhelinten hallinta

3CX:n avulla voit hallinnoida IP-puhelimiasi 3CX Management Consolesta käsin. Jakele uudet laiteohjelmistot useisiin puhelimiin muutamalla hiiren klikkauksella. Takaamme yhteensopivuuden tuettujen IP-puhelinten kanssa, jotta voit hoitaa puhelintesi päivitykset huoletta. Älypuhelimia käyttävät 3CX-asiakkaat voivat olla kätevästi yhteydessä sähköpostitse, ja ohjelmistopäivitykset toimivat automaattisesti, asiakastukeen soittamatta.

  • Päivitä IP-puhelinten laiteohjelmistot Management Consolesta
  • Jokainen uusi IP-puhelimen laiteohjelmisto on 3CX:n testaama yhteensopivuusongelmien välttämiseksi
  • Provisioi ja boottaa IP-puhelimet uudelleen etänä
  • Konfiguroi IP-puhelimen lisäasetukset Konsolista käsin.

Asenna Windows/Linux-alustalle, virtualisoituna paikallisesti tai pilveen

3CX on ohjelmistoperustainen ja usealle alustalle sopiva. Asenna paikallisesti ja hyödynnä nykyisiä palvelimiasi virtualisoimalla 3CX Hyper V- tai VMware-alustalle. Voit myös asentaa sen edulliselle Mini-PC:lle. Asennusskriptiemme avulla käyttöönotto on vaivatonta Google Cloudiin, OHV:n ja moneen muuhun millä tahansa Linux-VPS:llä. 3CX:n avulla säilytät PBX:si kontrollin, asennatpa sen mille tahansa alustalle.

  • Saatavilla Linuxille ja Windowsille
  • Virtualisoinnilla helppo varmuuskopiointi ja redundanssi
  • Myös asennettavissa edulliselle Mini-PC:lle
  • Asenna mille tahansa Linux VPS:lle johtavilta tarjoajilta
Helppo asentaa ja hallinnoida: Paikallisesti tai pilvi/virtuaali-PBX:nä
Felipe Garcia, Infrastruktuuri- ja Palvelujohtaja, Amerikka, Wilson Sporting Goods:
Wilson 3CX on alansa edelläkävijä, sillä se kehitti tehokkaan ohjelmistopohjaisen PBX -järjestelmän, joka toimii myös virtuaaliympäristössä. Yrityksen ratkaisut sopivat kaikenkokoisille organisaatioille.
<