Unified Communications
Presence, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 

Yhdistetyn Viestinnän ratkaisut helpommin

Paikallaolotiedot, faksien ja ääniviestien lähettäminen sähköpostiin, verkkokonferenssit ja pikaviestintä ovat lastenleikkiä 3CX-järjestelmän ansiosta. Integroidun 3CX-puhelinohjelmiston ja älypuhelinclienttien avulla käyttäjille avautuvat kehittyneet yhdistetyn viestinnän ominaisuudet – ilman, että heidän tarvitsee opetella eri ohjelmistojen käyttöä. Muut PBX-valmistajat yleensä laskuttavat näistä ominaisuuksista erikseen.

Näe työkavereiden paikallaolotiedot

Kollegoiden paikallaolotietojen (”Presence”) tarkistaminen mahdollistaa merkittävät ajansäästöt, sillä se auttaa välttämään tarpeettomat puheluidensiirrot ja ääniviestit, sekä helpottaa viestintää toimiston ulkopuolella olevien kollegoiden kanssa. Tarvitsetko työrauhaa projektin loppuunsaattamiseen? Estä ärsyttävät keskeytykset tilatietojasi muuttamalla.

  • Vältä turhaa soittelua puhelinvastaajaan
  • Vältä turhia, asiakasta ärsyttäviä puhelunsiirtoja
  • Saatavilla kaikkiin 3CX client-ohjelmistoihin: Mac, WindowsiOS & Android
Yhdistetty Viestintä
Yhdistetty Viestintä

Välitä faksit ja ääniviestit sähköpostiin

Saapuvat faksit muutetaan PDF-tiedostoksi ja välitetään käyttäjien sähköpostiin – et siis tarvitse ohjelmistoa faksipalvelimelle. Myös ääniviestit muutetaan äänitiedostoiksi ja toimitetaan sähköpostiin.

  • Välitä ääniviestit sähköpostiin
  • Kuuntele ääniviestit soittamatta vastaajaan
  • Vastaanota faksit PDF-tiedostoina sähköpostiisi

Pikaviestintä / tekstichatti

Työntekijät voivat kommunikoida tekstichatin välityksellä, eli he he eivät tarvitse kolmannen osapuolen viestintäsovelluksia. 3CX:n käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä 3CX:n Windows-, Mac-, iPhone- ja Android-client-ohjelmistojen avulla sijainnista riippumatta.

  • Ei tarvetta kolmannen osapuolen viestintäsovelluksille
  • Lähetä esimerkiksi tekstiviestejä ja linkkejä maksutta
  • Saatavilla Mac-, Windows-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille
Yhdistetty Viestintä
Jörg Schwarz, CIO, Axivas:
axivas 3CX:n avulla olemme voineet korvata kalliin, perinteisen Siemens-järjestelmämme helposti ja nopeasti. Saumaton käyttöönotto suoritettiin onnistuneesti, ilman tappioita. Uusi järjestelmämme on tuottava, kustannustehokas ja ammattimainen, mutta silti helppokäyttöinen.
<