Το 3CX IP PBX ως διακομιστής φαξ δικτύου – η οικονομική εναλλακτική λύση για τις επιχειρήσεις
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Το 3CX IP PBX ως διακομιστής φαξ δικτύου – η οικονομική εναλλακτική λύση για τις επιχειρήσεις

Τα πλεονεκτήματα του τηλεφωνικού συστήματος 3CX για Windows είναι πολλά. Το πρώτο και σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ότι πρόκειται για IP PBX που βασίζεται σε λογισμικό και αντικαθιστά το παραδοσιακό ιδιοταγές PBX με υλισμικό, έχει δημιουργηθεί ειδικά για τα Microsoft Windows και βασίζεται στο πρότυπο SIP. Επιπλέον, το 3CX IP PBX μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επιχείρησή σας και ως διακομιστής φαξ δικτύου.

Ως διακομιστής φαξ δικτύου, το τηλεφωνικό σύστημα 3CX για Windows προσφέρει μια πλήρη σειρά από οφέλη που συντελούν σε μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και παραγωγικότητα αλλά και στην εξοικονόμηση χρημάτων:

  • Εξοικονόμηση χρημάτων γιατί δεν χρειάζεται να αγοράσετε και να συντηρείτε μια παραδοσιακή συσκευή φαξ – η αποστολή και η λήψη όλων των φαξ γίνεται μέσω των υπολογιστών των χρηστών
  • Εξοικονόμηση χρημάτων γιατί αποφεύγετε τις εκτυπώσεις – δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε τα έγγραφα προς αποστολή και όλα τα φαξ αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη ως ψηφιακά αρχεία
  • Εξοικονόμηση χρημάτων γιατί δεν χρειάζεται να αγοράσετε μόντεμ, κάρτες φαξ και πρόσθετες τηλεφωνικές γραμμές για τη λειτουργία της συσκευής φαξ ή του διακομιστή φαξ – το 3CX αντί για μόντεμ χρησιμοποιεί μια πύλη VOIP και δεν υπάρχει η παραμικρή ανάγκη για προγράμματα οδήγησης, μόντεμ ή κάρτες φαξ.
  • Εξοικονόμηση χρόνου γιατί αποφεύγετε να πηγαίνετε ως τη συσκευή φαξ – η διαχείριση των φαξ δεν διαφέρει από τη διαδικασία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού για την αποστολή και τη λήψη τους αρκεί ένα κλικ του ποντικιού
  • Εξοικονόμηση χρόνου γιατο προσωπικό της μηχανογράφησης που δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει και να συντηρεί χωριστό διακομιστή φαξ
  • Μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και παραγωγικότητα γιατί οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα αποστολής και λήψης φαξ οπουδήποτε – ακόμη και εξ αποστάσεως!

Το τηλεφωνικό σύστημα 3CX για Windows παρέχει στην επιχείρησή σας την τεχνολογία ενοποιημένων επικοινωνιών ενσωματώνοντας άψογα όλες τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες.

Κάντε λήψη του τηλεφωνικού συστήματος 3CX για Windows και αξιοποιήστε το πλήρες τηλεφωνικό σύστημα και το διακομιστή φαξ δικτύου στην επιχείρησή σας ΤΩΡΑ.

<