Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows

Minden eddiginél nagyobb mobilitás a 3CX vezető Android és iOS VoIP klienseinek köszönhetően

A 3CX Android és iOS VoIP klienseket is tartalmaz, amelyekkel bárhová magával viheti az irodai mellékét. Válaszoljon az ügyfelek irodai mellékre érkező hívásaira, és továbbítsa azokat munkatársainak, anélkül, hogy az ügyfeleket egy másik szám felhívására kérné. Csökkentse a vállalat mobiltelefon-költségeit, növelje a hatékonyságot és legyen biztos abban, hogy soha többé nem szalaszt el egyetlen hívást sem.

Elégedett Android és iPhone VoIP ügyfelek

A 3CX lehetővé teszi a natív iPhone és Android VoIP kliensek számára a folyamatos frissítést és próbaüzemet, és folyamatosan frissíti a mobiltelefon VoIP ügyfélszabványt. Beépített alagúttal kerüli meg a távoli tűzfalak tevékenységét, hívható 3G-ről vagy bármely Wifi kapcsolódási helyről és rendkívül megbízható. A 3CX Android és iPhone kliensei teljes mértékében támogatják a PUSH szolgáltatást, ezzel lehetővé teszik, hogy az Ön telefonja készenléti állapotban lehessen, és növelje akkumulátora élettartamát.

 • A legélenjáróbb és legmegbízhatóbb Android és iOS VoIP kliensek a piacont
 • Nincs szükség még egy softphone előfizetési díjra!
 • “PUSH” üzenetekkel védi a mobil akkumulátorának élettartamát
 • A beépített SIP alagút/proxy megold minden távoli tűzfal-problémát.
VoIP szolgáltatás Android és iOS rendszeren
VoIP szolgáltatás Android és iOS rendszeren

Bárhol kapcsolódhat a mellékállomásához

A 3CX Android- és iOS-alapú VoIP kliensével magával viheti a mellékállomását, bárhová is megy. A 3CX egyetlen telefonszámos koncepciót nyújt, ami azt jelenti, hogy nem kell többé megadnia mobiltelefonszámát. Beállíthatja az állapotát, így a kollégái láthatják, hogy elérhető-e vagy sem egy-egy telefonhívás felvételéhez.

 • Hívások indítása és fogadása az okostelefonról – ingyen
 • Okostelefonján állítsa be az állapotát Elérhetőre, Nincs a gépnélre vagy Nincs a munkahelyenre
 • Egy telefonszámos kocepció
 • Állítsa be a kollégák jelenlétéről kapott információt – bárhol is van

Könnyen beállítható és kezelhető

A 3CX Android és iOS kliensei kihasználják a VoIP előnyeit, miközben egyszerűen telepíthetők és felügyelhetők. A klienseket automatikusan kezelhetik a 3CX kezelőközpontból, csökkentve ezáltal a központba irányuló hívásokat. A beépített alagútnak köszönhetően a 3CX kliensei akadálytalanul léphetnek át minden tűzfalon, s ezáltal még megbízhatóbbak.

 • Egyszerűen konfigurálható távolról e-mailen keresztül, zavarmentes beállítás.
 • Egyszerűen beállítható konferenciahívások
 • Teljesen integrált, ezért könnyen kezelhető
 • SIP elágaztatás – az összes kliens egyszerre használható
VoIP szolgáltatás Android és iOS rendszeren
Belov Aleksandr Sergeevich, IT részlegének vezetője, Souzenergo:
Souzenegro A 3CX egy csoda telefonközpont formájában; tele egységesített kommunikációs funkciókkal, amelyek bármilyen szervezet számára lehetővé teszik a teljesen mobil munkaerő kiépítését a saját eszközök használatán alapuló filozófia teljes támogatásával. A 3CX-kliensek minden, a piacon megtalálható jelentősebb operációs rendszere és mobilplatformra elérhetők. A kapcsolat kristálytiszta minőségének, az irodai környezeten kívüli elérhetőségnek. és a más lehetőségekkel összehasonlítva jelentős, 50%-os költségmegtakarításnak köszönhetően a 3CX forradalmi Windows rendszerű szoftveralapú telefonközpontja valóban az álmok netovábbja.
<