Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows

​A nagy teljesítményű, egyszerűen használható telefonszoftver Windows és Mac rendszerekhez mellékelve

A 3CX integrált, nagy teljesítményű Mac- és Windows-kliensei lehetővé teszik a telefonhívások egyszerű felügyeletét, legyen akár az irodában, ahol a CTI módot és az asztali telefont használja, vagy úton egy laptoppal. Más telefon-alközpontokkal ellentétben nincsenek további licencdíjak – és, mivel kliensprogramok teljesen a rendszerbe vannak integrálva, rendszergazdák egyszerűen telepíthetik és felügyelhetik, míg a felhasználók egyszerűen kezelhetik őket.

Használja a telefonszoftvert hívások indításához és fogadásához

A 3CX beépített Mac és Windows rendszerű az asztali számítógépről kezelheti a hívásokat, illetve számítógéppel indíthat és fogadhat hívásokat az irodai telefonrendszeren keresztül, akkor is, ha éppen nincs az irodában. Mikrofonos fejhallgató segítségével az 3CX az asztali telefon teljes értékű helyettesítésére is képes.

 • Indítson hívásokat az IP-telefonnal az asztalról CTI módban
 • Nincs szükség további telefonszoftveres licencre.
 • Egyszerű használat és felügyelet
 • Dolgozzon zökkenőmentesen, mintha csak az irodában lenne, és takarítson meg pénzt a hívások költségein
Windows és Mac szoftveres telefon
Windows és Mac szoftveres telefon

Indítson hívásokat a 3CX segítségével

A 3CX nagy teljesítményű telefonközpont-funkciót is tartalmaz, amely annak megfelelően szabható testre, hogy milyen módon szeretné látni és felügyelni a telefonhívásokat. 5 különböző nézetből választhat, hogy minden munkahelyi szerepkört elláthasson.

 • Húzza át a hívásokat a gyors átadáshoz
 • Ideális telefonos ügyfél-tájékoztatási központokba – fali kijelzőt és minőség-ellenőrzéshez használható nézetet is tartalmaz
 • Könnyen áttekinthető a munkatársak helyzete
 • A recepciós nézet lehetővé teszi a bejövő hívások egyszerű kezelését

Integrálható az Office 365, Google, Outlook és egyéb szolgáltatásokkal!

Telefonhívások kezdeményezése közvetlenül a CRM-csomagból A bejövő hívások a hívó fél alapján azonosított ügyfelekhez vannak hozzárendelve és az ügyfélkapcsolat-kezelési rendszerbe beléptetve. A bejövő és kimenő hívások pontos naplózásának révén – a hívások időtartamának feltüntetésével – részletes jelentések hozhatók létre az ügyfelek és operátorok tevékenységéről.

 • Az Office 365-öt, a Google-névjegyeket vagy belső telefonkönyvet is használhat
 • Telefonhívások kezdeményezése a CRM-ről
 • Konvertálja a kódolt hívóazonosítót az ügyfél nevévé.
 • Készítsen részletes jelentéseket az ügyfelek és az operátorok tevékenységéről anélkül, hogy a hívásokat manuálisan kellene naplóznia
Windows és Mac szoftveres telefon
Andrei Yurievich Sokolov, IT részlegének vezetője, Rendkívüli Helyzetek Minisztériumának (Orosz Föderáció, Krasznodar körzet):
mchs_tatar_logo A folyamatos kapcsolattartás számunkra kulcsfontosságú a vészhelyzetekre történő gyors reagálás során. A 3CX-el végzett együttműködésünknek köszönhetően új működési szintre léphettünk. Ami a legfontosabb, növelni tudtuk polgáraink biztonságát.
<