Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows

Mobiliti Tiada Tandingan dengan Klien Android dan iOS VoIP Tersohor 3CX

3CX menyertakan klien VoIP untuk Android dan iOS yang membolehkan anda membawa sambungan pejabat anda dengan anda ke mana-mana sahaja. Menjawab panggilan melalui sambungan telefon pejabat dan memindahkan kepada rakan sekerja tanpa meminta pelanggan memanggil nombor lain. Kurangkan kos telefon mudah alih syarikat anda, tingkatkan produktiviti dan pastikan anda tidak terlepas panggilan lagi!

Klien VoIP Android dan iOS yang Tersohor

3CX menampilkan klien Android dan iOS asal yang sentiasa dikemas kini dan diuji dan menjadi standard untuk klien VoIP telefon mudah alih. Dengan saluran terbina dalam bagi mengelakkan isu tembok api jauh, memanggil dari melalui 3G atau dari sebarang hotspot WiFi adalah sangat boleh dipercayai. Klien Android dan iOS 3CX menyokong PUSH sepenuhnya, membolehkan telefon berada dalam keadaan tunggu sedia dan menjimatkan hayat bateri.

 • Klien VoIP Android & iOS paling canggih dan boleh dipercayai di pasaran
 • Tiada kos lesen tambahan untuk telefon maya
 • Pemberitahuan “PUSH” menjimatkan hayat bateri mudah alih
 • Saluran/proksi SIP terbina dalam menyelesaikan sebarang isu tembok api jauh.
Android dan iOS dengan VoIP
Android dan iOS dengan VoIP

Gunakan Sambungan Anda Dari Mana-Mana Sahaja

Dengan klien 3CX untuk VoIP Android dan iOS, anda boleh membawa sambungan anda ke mana sahaja anda pergi. 3CX memberikan konsep satu nombor, bermakna yang anda tidak perlu lagi memberikan nombor mudah alih anda. Tetapkan status anda supaya rakan sekerja anda boleh melihat sama ada anda boleh menjawab panggilan atau tidak.

 • Buat dan terima panggilan dari telefon pintar anda – tanpa sebarang kos
 • Tetapkan status anda kepada tersedia, jauh atau di luar pejabat dari telefon pintar anda
 • Konsep satu nombor
 • Lihat kehadiran rakan sekerja anda dari mana-mana sahaja

Mudah Dikonfigurasi dan Diuruskan

Klien 3CX untuk Android dan iOS menggunakan VoIP dan mudah disediakan dan diuruskan. Klien boleh diperuntukkan secara automatik dari Konsol Pengurusan 3CX, mengurangkan panggilan meja bantuan. Disebabkan oleh terowong terbina, klien 3CX berfungsi dengan lancar merentasi semua tembok api, menjadikannya lebih lagi boleh dipercayai.

 • Boleh dikonfigurasi dari jauh melalui e-mel, tiada persediaan yang leceh
 • Sediakan panggilan persidangan dengan mudah
 • Disepadukan sepenuhnya, oleh itu mudah digunakan
 • Penggarpuan SIP – menggunakan semua klien secara serentak
Android dan iOS dengan VoIP
Belov Aleksandr Sergeevich, Ketua Jabatan IT, Souzenergo:
Souzenegro 3CX adalah keajaiban PBX; dipenuhi dengan ciri-ciri Komunikasi Gabungan berguna yang membolehkan mana-mana organisasi untuk membina tenaga kerja mudah alih sepenuhnya menggunakan falsafah membawa peranti anda sendiri yang disokong sepenuhnya. Terdapat klien 3CX bagi setiap OS dan platform mudah alih utama di pasaran. Dengan kualiti sambungan yang amat jelas, capaian lanjutan melangkaui ke luar persekitaran pejabat dan penjimatan kos sebanyak 50% jika dibandingkan dengan pilihan lain, revolusi PBX Perisian berasaskan Windows 3CX merupakan impian menjadi kenyataan.
<