Take control of your PBX
Self host in cloud or Virtualize

Mudah Dipasang & Diurus: Di Premis atau sebagai PBX Cloud / Virtual

3CX membezakan dirinya dengan pemasangan dan pengurusan yang mudah. Penyediaan hanya beberapa minit dan 3CX akan dijalankan di premis pada mesin Windows atau Linux sedia ada dan divirtualkan pada Hyper-V atau VMWare. Anda juga boleh memvirtualkan PBX anda dalam awan pada Google Cloud, OVH dan banyak lagi. Dengan pendeta persediaan berasaskan webnya dan konsol pengurusan, menyediakan Telefon IP, Get Laluan, Capaian Utama SIP dan telefon lembut hanya mengambil beberapa minit.

Konfigurasi Pasang dan Main bagi Telefon, Get Laluan & Salur SIP

Pasang masuk sebuah Telefon IP atau Get Laluan ke rangkaian anda dan 3CX akan mengkonfigurasikannya secara automatik, menjimatkan berjam-jam masa konfigurasi anda yang tidak terkira banyaknya dan mengeluarkan lengkung pembelajaran. Sambungkan salur SIP dalam beberapa minit dengan templat konfigurasi awal untuk pembekal salur SIP paling popular, termasuk sokongan hujung ke hujung daripada 3CX.

Konfigurasi Pasang dan Main bagi Telefon, Get Laluan & Salur SIP
 PABX

Pengurusan Luas Rangkaian yang Mudah bagi Telefon IP

Dengan 3CX IP PBX Sistem, anda boleh menguruskan Telefon IP anda dari dalam Konsol Pengurusan 3CX. Gunakan perisian tegar baharu pada banyak telefon dengan beberapa klik tetikus. Interpengendalian terjamin dengan Telefon IP disokong memberikan anda keyakinan apabila mengemas kini telefon anda. Klien 3CX untuk telefon pintar boleh digunakan dengan mudah dari jauh melalui e-mel, manakala kemas kini perisian adalah automatik, tanpa memerlukan panggilan meja bantuan.

  • Naik taraf perisian tegar Telefon IP dari Konsol Pengurusan 3CX
  • Setiap perisian tegar Telefon IP baharu diuji oleh 3CX bagi mengelakkan masalah interpengendalian
  • Peruntukkan semula, but semula telefon IP dari jauh
  • Konfigurasikan pilihan telefon IP lanjutan dari konsol

Pasang pada Windows/Linux, Divirtualkan Pada Premis atau Cloud

3CX berasaskan perisian dan berbilang platform. Pasang di premis dan manfaatkan pelayan sedia ada anda dengan memvirtualkan 3CX dengan Hyper V atau VMware. Pasang pada PC Mini kos rendah. Tetapkan dengan mudah dalam awan atau mana-mana VPS Linux dari Googe Cloud, OVH dan banyak lagi dengan skrip pasang awan kami. 3CX membenarkan anda kekalkan kawalan PBX anda di mana sahaja anda memutuskan untuk memasangnya.

  • Tersedia untuk Linux atau Windows
  • Virtualkan untuk sandaran mudah dan lewahan
  • Atau Pasang pada PC Mini kos rendah
  • Hantar ke mana-mana VPS Linux daripada pengehos ternama
Mudah Dipasang & Diurus: Di Premis atau sebagai PBX Cloud / Virtual
Felipe Garcia, Pengarah Infrastruktur & Perkhidmatan – Americas, Wilson Sporting Goods:
Wilson 3CX memandang ke hadapan, ia membangunkan PBX perisian yang mantap dengan hipervisor dan penyelesaian komunikasinya sangat sesuai untuk organisasi pelbagai saiz.
<