Unified Communications
Presence, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 

Komunikasi Gabungan Disatukan

Kehadiran, Faks & Mel Suara hinggalah e-mel, persidangan web dan mesej segera, semuanya mudah sahaja bagi 3CX. Dengan telefon maya 3CX dan klien telefon pintar bersepadu, pengguna secara automatik mendapat akses kepada ciri komunikasi gabungan yang maju – tanpa perlu belajar perisian berasingan – ciri-ciri yang biasanya dikenakan bayaran tambahan oleh vendor PBX lain.

Lihat Kehadiran Rakan Sekerja

Kebolehan untuk melihat status rakan sekerja lain (“Kehadiran”) ialah ciri yang amat menjimatkan masa dan mengelakkan pindahan panggilan atau tag mel suara yang tidak diperlukan dan mengurus dan bekerja dengan pekerja yang jauh lebih mudah berbanding sebelum ini. Perlukan sedikit masa menyendiri untuk menyelesaikan projek? Suaikan status anda dan halang sebarang gangguan yang menyakitkan hati.

  • Singkirkan tag mel suara yang mahal
  • Elakkan pindahan panggilan yang tidak perlu yang menimbulkan kemarahan pelanggan
  • Dapat dilihat dari semua klien 3CX: Mac, WindowsiOS & Android
Komunikasi Seragam
Komunikasi Seragam

Hantar Faks & Mel Suara ke Peti Masu

Faks yang masuk ditukarkan menjadi PDF dan dimajukan kepada pengguna melalui e-mel, tanpa memerlukan sebarang perisian pelayan faks. Begitu juga, mel suara ditukarkan menjadi fail bunyi dan dimajukan melalui e-mel

  • Majukan mel suara ke peti masuk
  • Dengar mel suara tanpa memanggil
  • Faks diterima sebagai fail PDF dalam e-mel anda

Pemesejan Segera / Sembang teks

Membolehkan pekerja berkomunikasi bersama melalui sembang teks, tanpa perlu bergantung pada sistem pemesejan internet pihak ketiga. Pengguna 3CX boleh menghantar dan menerima mesej teks melalui klien Windows, Mac,iPhone dan Android 3CX dari mana-mana sahaja.

  • Tidak memerlukan sistem pemesejan pihak ketiga
  • Hantarkan mesej teks, pautan dan banyak lagi tanpa kos tambahan
  • Tersedia di Mac, Windows, iOS dan Android
Komunikasi Seragam
Jörg Schwarz, CIO, Axivas:
axivas Dengan pelaksanaan 3CX kami dapat menggantikan sistem Siemens yang tradisional dan mahal dengan cepat dan mudah. Penghijrahan berjaya dilakukan dengan lancar tanpa kerugian. Dan sistem baru itu berprestasi tinggi, cekap kos, profesional namun tidak rumit.
<