Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows

Mobilitate fără precedent cu Clienții VoIP 3CX pentru Android și iOS

3CX include clienți VoIP pentru Android și iOS, care îți permit să iei cu tine conexiunea la interiorul biroului oriunde. Răspunde la apeluri prin intermediul conexiunii la interiorul biroului și transferă colegilor fără a cere clienților să apeleze alt număr. Redu costurile de telefonie mobilă ale companiei, crescând productivitatea, și asigură-te că nu o să mai ratezi vreodată un apel!

Clienții VoIP Android și iOS aclamați

3CX are clienți nativi VoIP Android și iOS, care sunt actualizați și testați în permanență și stabilesc standardul pentru clienții VoIP pentru telefoane mobile. Cu un tunel încorporat, pentru a evita problemele de firewall, apelurile efectuate peste 3G sau de la orice hotspot Wi-Fi sunt extrem de fiabile. Clienții 3CX Android și iOS support pe deplin tehnologia PUSH, care permite ca telefonul să fie în modul de așteptare și să salveze durata de viață a bateriei.

 • Clienții VoIP Android și iOS cei mai avansați și fiabili de pe piață
 • Fără costuri suplimentare de licențiere pentru softphone
 • Notificările “PUSH” salvează durata de viață a bateriei
 • Tunelul SIP încorporat rezolvă orice probleme de firewall de la distanță.
Android și iOS cu VoIP
Android și iOS cu VoIP

Utilizați extensia dvs. de oriunde

Cu clienții VoIP 3CX pentru Android și iOS puteți lua propria extensie oriunde mergeți. 3CX ofera conceptul de număr unic, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să dați numărul de telefon mobil. Setați starea dvs. astfel încât colegii să poată vedea dacă sunteți sau nu disponibil pentru a prelua un apel.

 • Efectuați și primiți apeluri pe smartphone – fără nici un cost
 • Setați starea dvs. ca disponibil, plecat și afară din birou de la smartphone
 • Conceptul de Număr Unic
 • Vizualizați prezența colegilor dumneavoastră de oriunde

Ușor de configurat și gestionat

Clienții 3CX pentru Android și iOS utilizează VoIP și sunt ușor de configurat și administrat. Clientii pot fi provizionați in mod automat din Consola de Management 3CX, reducând numărul de apeluri către help desk. Datorită tunelului încorporat, clientii 3CX lucrează fără probleme chiar și prin cele mai securizate rețele, făcându-le chiar și mai fiabile.

 • Configurabile de la distanță prin email, fără complicații
 • Inițierea de apeluri de conferință cu ușurință
 • Complet integrat, astfel foarte ușor de utilizat
 • SIP Forking – puteți folosi mai multe device-uri simultan
Android și iOS cu VoIP
Belov Aleksandr Sergeevich, Șef Departament IT, Souzenergo:
Souzenegro 3CX este un miracol PBX; ofertant în funcții utile de Comunicații Unificate care permit oricărei organizații să construiască o forță de muncă integral mobilă, utilizând o filozofie fiecare cu dispozitivul lui, complet compatibilă. Există clienți 3CX disponibili pentru toate sistemele de operare și platformele mobile majore de pe piață. Cu o calitate maximă a conexiunii, extindere dincolo de mediul biroului și o economie de cost de 50% comparativ cu alte opțiuni, software-ul PBX revoluționar de la 3CX este într-adevăr un vis devenit realitate.
<