Unified Communications
Presence, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 

Comunicații Unificate ușor de făcut

Prezență, fax și căsuță poștală cu email, conferință web și mesaje instante, sunt o joacă de copii pentru 3CX. Cu clienții 3CX de softphone și smartphone integrați, utilizatorii obțin automat acces la funcții avansate de comunicații unificate – fără a avea nevoie să învețe un software separat – funcții care în mod normal sunt taxate suplimentar de alți furnizori de PBX.

Vezi Prezența Colegilor

Posibilitatea de a vizualiza starea altor colegi (“Prezența”) economisește mult timp, evitând transferuri inutile ale apelurilor sau mesaje vocale și face gestionarea și lucrul cu angajații de la distanță mai ușoare ca niciodată. Ai nevoie de ceva timp liniștit pentru a termina un proiect? Personalizează mesajul tău de stare și previne astfel orice tulburări enervante.

  • Eliminați mesajele vocale numeroase
  • Evitați transferurile de apeluri inutile, care irită adeseori clienții
  • Vizibil de la toți clienții 3CX: Mac, WindowsiOS și Android
Comunicații Unificate
Slide-fax-to-mail - Comunicații Unificate

Deliver Faxes & Voicemail to Inbox

Faxurile primite sunt convertite în PDF și transmise utilizatorilor prin email, fără a necesita nici un software de tip server de fax. De asemenea mesaje vocale sunt convertite în fișiere audio și transmise prin email

  • Redirecționați mesajele vocale către Inbox
  • Ascultați mesajele fără să folosiți telefonul
  • Faxurile sunt recepționate ca fișiere PDF în email-ul dumneavoastră

Mesagerie instantă / Chat

Permiteți angajaților să comunice împreună prin mesageria instantă, fără a fi nevoie să se bazeze pe sisteme terțe peste internet. Utilizatorii 3CX pot trimite și primi mesaje text prin intermediul cliențiilor 3CX pentru Windows, Mac, iPhone și Android, de oriunde.

  • Nu este nevoie de sisteme de mesagerie terțe
  • Trimiteți mesaje text, link-uri și multe altele fără nici un cost suplimentar
  • Disponibil pe Mac, Windows, iOS și Android
Comunicații Unificate
Jörg Schwarz, CIO, Axivas:
axivas Prin implementarea 3CX am putut înlocui rapid și simplu sistemul Siemens tradițional și costisitor. Migrarea s-a realizat fără probleme și fără pierderi. Noul sistem este performant, cost-eficient, profesional, dar totuși deloc complicat.
<