Take control of your PBX
Self host in cloud or Virtualize

Ușor de instalat și administrat: Local sau în Cloud / Virtual PBX

3CX se diferențiază prin instalare și administrare ușoară. Configurarea durează câteva minute, și 3CX va rula local pe un calculator Windows sau Linux și virtualizat în Hyper-V sau VMware. Poți întotdeauna virtualiza PBX-ul în cloud pe Google Cloud, OVH și multe altele. Cu wizard-ul de instalare bazat pe web și consola de management, configurarea pentru telefoane IP, Gateway-uri, trunchiuri SIP și softphone durează câteva minute.

Configurare „Plug and Play” pentru telefoane, gateway-uri şi trunchiuri SIP

Conectaţi un telefon IP sau gateway la reţeaua dvs. şi 3CX le va configura automat, economisind nenumărate ore de configurare şi eliminând curba de învăţare. Conectaţi trunchiul SIP în câteva minute cu şabloane pre-configurate pentru cei mai cunoscuţi furnizori de trunchiuri SIP, inclusiv suport de utilizator final pentru 3CX.

PABX
 PABX

Management ușor, la nivel de rețea a telefoanelor IP

Cu 3CX VoIP puteți gestiona telefoane IP direct din Consola de Mangement 3CX. Implementați noi versiuni de firmware pe mai multe telefoane, cu câteva clicuri de mouse. Interoperabilitate garantată telefoanelor IP suportate vă oferă liniște atunci când actualizați telefoanele. Clienţii 3CX pentru telefoanele inteligente pot fi implementaţi cu uşurinţă de la distanţă, prin email, în timp ce actualizările de software sunt automate, eliminând apelurile la serviciul de asistenţă.

  • Actualizări de firmware din Consola de Management 3CX
  • Fiecare firmware nou pentru telefoane IP este testat de 3CX, pentru a evita problemele de interoperabilitate
  • Reprovizionați sau restartați telefoane IP de la distanță
  • Configurați optiuni avansate de telefonie din consolă

Instalare pe Windows/Linux, Virtualizat local sau în Cloud

3CX este bazat pe software și multi-platformă. Instalează-l local și folosește serverele existente virtualizând 3CX cu Hyper V sau VMware. Instalează pe un MiniPC cu cost redus. Implementează-l cu ușurință în cloud pe orice PVS Linux din Google Cloud, OVH și multe altele, cu scripturile noastre de instalare în cloud. 3CX îți permite să păstrezi controlul PBX-ului oriunde ai decide să îl instalezi!

  • Disponibil pentru Linux sau Windows
  • Virtualizare pentru ușurință la backup și redundanță
  • Sau instalare pe un MiniPC la cost redus
  • Implementare pe orice VPS Linux de la găzduitorii de vârf
Ușor de instalat și administrat: Local sau în Cloud / Virtual PBX
Felipe Garcia, Director de Infrastructură și Servicii – SUA, Wilson Sporting Goods:
Wilson 3CX este orientat spre viitor, a dezvoltat un PBX software robust având în vedere hipervizorul, iar soluțiile sale de comunicații se potrivesc foarte bine pentru organizații de orice dimensiuni.
<