Web Conferencing
Clientless via WebRTC with 3CX WebMeeting

Web Conferencing Integrat și Gratuit

Soluția integrată de videoconferință 3CX le permite firmelor să economisească timp și bani ținând ședințe virtuale, bucurându-se în același timp de avantajele comunicării față în față. Conferințele web pot fi lansate cu ușurință prin clientul 3CX cu doar câteva clicuri. Conferințele web pot fi utilizate pentru o varietate de necesități de comunicare cotidiană, pentru îmbunătățirea eficienței și productivității.

Videoconferință facilă cu WebRTC

3CX exploatează tehnologia revoluționară a Google, WebRTC, care permite comunicațiile video și de voce să aibă loc prin intermediul browser-ului de internet, ceea ce înseamnă că participanții vor fi capabili să se alăture fără griji întâlnirilor, fără a fi nevoie de a descărca orice software suplimentar sau plug-in-uri.

 • Clientless
 • Videoconferință cu un singur clic
 • Interoperabilitate cu VoIP și video
 • Control și management al lățimii de bandă
Conferință Web
Conferință Web

Videoconferințe pentru Toți

Cu 3CX, companiile de toate dimensiunile pot profita acum de videoconferință ca un instrument avansat de colaborare și întâlnire online. Evitați abonamentele lunare scumpe pentru fiecare utilizator în parte și integrați echipamente open standard pentru o soluție ieftină cu un număr nelimitat de utilizatori. Utilizarea unui singur cont de către toți angajații, ineficientă și neprofesionistă, este acum eliminată.

 • Prețul bazat pe numărul de participanți, nu per utilizator
 • Număr nelimitat de utilizatori, indiferent de ce pachet alegeți
 • Fără costuri lunare, doar o infimă plată anuală
 • Integrat cu 3CX – gratuit pentru până la 10 participanți

Caracteristici avansate pentru colaborare

Fiind integrat cu 3CX, în plus față de bogatul set de funcționalități și ușurința în utilizare, 3CX WebMeeting îmbunătățește productivitatea și colaborarea angajaților în timp ce integrarea WebRTC și funcționalitatea web asigură usurință incredibilă în exploatare. Participanții se pot alătura de oriunde fără a fi nevoie de un cont și pot configura ușor întâlniri ad-hoc. Acest lucru face lansarea conferințelor extrem de simplă atât pentru participanți cât și pentru organizatori.

 • Web Conferencing fără Plugin sau Download
 • Control de la distanță și asistență pentru depanare rapidă și ușoară
 • Încărcare în prealabil a documentelor PowerPoint și PDF pentru prezentări clare
 • Instrument de votare ușor de utilizat pentru împărtășirea opiniilor
Videoconferință
Geremy Farmer, Coordonator pentru Tehnologia Informației, Magnolia Bank:
Magnolia 3CX WebMeeting este ușor de implementat, simplu de utilizat și îmbunătățește eficiența organizației noastre, oferindu-ne posibilitatea să organizăm ședințe la cerere în orice moment. Principalul avantaj al acestei soluții este scalabilitatea în organizația noastră de mari dimensiuni. 3CX WebMeeting ne permite să oferim tuturor departamentelor posibilitatea de a programa ședințe pentru necesitățile lor specifice, fără a fi împiedicați de restricții legate de numărul de utilizatori.
<