Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows

Oöverträffad rörlighet med 3CX:s VoIP-klienter för Android och iOS


3CX innehåller VoIP-klienter för Android och iOS, vilket innebär att du kan ta med dig din kontorsanknytning överallt. Besvara samtal via kontorets telefonanknytning och vidarekoppla till kollegor utan att behöva be kunderna att ringa upp ett annat nummer. Minska företagets mobiltelefonkostnader, öka produktiviteten och se till att du aldrig missar ett samtal igen!

Hyllade Android- och iOS VoIP -klienter

3CX-funktionerna i inbyggda Android- och iOS-klienter som kontinuerligt uppdateras och testas ställs in som standard för mobiltelefonens VoIP-klienter. Med en inbyggd tunnel för att undvika brandväggsproblem kan du ringa från valfri 3G- eller Wifi-hotspot med hög tillförlitlighet. 3CX Android- och iOS-klienter stöder PUSH fullt ut, vilket gör det möjligt för telefonen att vara i standby-läge och spara batteriet.

 • De mest avancerade och tillförlitliga Android- och iOS VoiP-klienterna på marknaden
 • Inga ytterligare licensieringskostnader för softphones
 • “PUSH”-meddelanden sparar mobilens batteri
 • Inbyggd SIP-tunnel/proxy löser alla problem med en fjärrstyrd brandvägg.
Android och iOS med VoIP
Android och iOS med VoIP

Använd din anknytning överallt

3CX:s VoIP klienter för Android och iOS, vilket gör det möjligt för dig att ta med dig din telefonanknytning överallt. 3CX levererar ettnummerskonceptet, vilket innebär att du inte längre behöver ge ut ditt mobilnummer. Ställ in din status så att dina kollegor kan se om du kan ta ett samtal eller inte.

 • Ta emot och ring samtal med din smartphone – helt gratis
 • Ändra din status via din smartphone till Tillgänglig, Inte vid telefonen eller Inte på arbetet
 • Ett nummers koncept
 • Se kollegors närvaro, var som helst

Enkel att konfigurera och hantera

3CX-klienterna för Android och iOS använder VoIP och är enkla att ställa in och hantera. Klienterna kan automatiskt anskaffas från 3CX:s hanteringskonsol, vilket minskar behovet av supportsamtal. Tack vare den inbyggda kanalen arbetar 3CX-klienter sömlöst över alla brandväggar, vilket gör dem ännu mer tillförlitliga.

 • Enkelt att fjärrkonfigurera via e-post, ingen krånglig installering
 • Lätt att ställa in konferenssamtal.
 • Fullt integrerad och därmed enkel att använda
 • SIP Forking – använd alla klienter samtidigt
Android och iOS med VoIP
Belov Aleksandr Sergeevich, IT Department Head, Souzenergo:
Souzenegro 3CX är ett PBX-mirakel; fullt med användbara Unified Communications-funktioner som möjliggör för alla organisationer att bygga upp en helt mobil arbetsstyrka som använder en fullständigt understödd ”bring your own device”-filosofi. Det finns 3CX-klienter tillgängliga för alla större operativsystem och mobila plattformar på marknaden. Med kristallklar anslutningskvalitet, utökad räckvidd bortom kontorsmiljön och en massiv kostnadsbesparing på 50 % jämfört med andra alternativ är 3CX:s revolutionerande Windows-baserade programvaru-PBX verkligen en dröm.
<