Can I use my 0850 number with free account?

Status
Not open for further replies.

ozgurerdogan

Free User
Reaction score
0
I am located in Turkey. I am only one person. So can I use my own 0850 number with your freee acount and recieve calls from app on my phone?

Merhaba;

3CX Free üzerinde sadece desteklenen VoIP Provider kullanılabilir, Türkiye'de 3CX tarafından desteklenen iki VoIP Operatör bulunuyor. Generic VoIP Trunk kuramazsınız. Cep telefonunda kullanabilirsin ve çağrı alabilirsin elbette.

Teşekkür ederim Murat bey. Benim numaralarım verimor firmasında kayıtlı bu nedenle yine kullanmam mümkün değil sanırım.
Yapmak istediğim mevcutta kendi sanal sunucuda kurduğum ve kullandığım eskimiş elastic i ücretsiz güncellemek. Ücretsiz arıyorum çünkü tek kullanıcıyım ekstra şeylere ihtiyacım yok. Telefondan çağrıları alsam yeter.

Özgür bey 3CX tarafından barındırılan sistemlerde maalesef kullanamazsınız, ancak 3CX kendi sanal sunucunuzda kendinizin yönettiği bir sistem kurarsanız eğer o zaman istediğiniz operatörün hattını bağlayabilirsiniz.

Anladım. Kendi sunucumda barındırdığımda sanırım ücretli oluyor değilmi? İlginize teşekkürler.

Selam;

Evet ancak sizin için önerilen 4SC PRO en küçük lisans yeterli olacaktır. 145$ yıllık fiyatı var, aslında çok uygun ama sonuçta bir maliyet tabii. Ancak cep telefonunda softphone ile kullanmak ve push desteği sayesinde bunu sorunsuz yapabilmek diğer pek çok sistemin yanında bu ücret pek fazla sayılmaz. İsterseniz 60 gün 4SC PRO deneme yapabilirsiniz https://www.3cx.com/phone-system/download-phone-system/?resellerId=202427 buradan anahtar edinin ve 60 gün deneyin.

Status
Not open for further replies.

Members Online Now

Forum statistics

Threads
111,831
Members
164,660
Latest member
RJenkinsROCK