Raspberry Pi4 Activation

Status
Not open for further replies.

AliYikilmaz

New User
Reaction score
0
I know Pi support end but i have to activate subsriction on raspry pi, i can install but icant activate it. please show me a way:(

There's no way to activate it.

Merhaba Ali Bey;

Kullandığınız 3CX V18 U5 ve öncesindeyse lisans aktif edemezsiniz, sorunu doğru anladıysam bir yedek alıp sonra son sürümü bu yedekle kurarsanız sorun olmaz. Yada bana ulaşırsanız konuşabiliriz sorunu.

Merhaba Ali Bey;

Kullandığınız 3CX V18 U5 ve öncesindeyse lisans aktif edemezsiniz, sorunu doğru anladıysam bir yedek alıp sonra son sürümü bu yedekle kurarsanız sorun olmaz. Yada bana ulaşırsanız konuşabiliriz sorunu.
Yes, but Pi cannot run 3CX newer then Update 2, so cannot install update 5 or later.

Merhaba Ali Bey;

Açıkcası denemediğim kalmadı,
arkadaşın dediği gibi pi ye en fazla U2 kurulabiliyor.
normal bir kurulumla aktifleştirdim, ordaki backupu raspberry de restore ettim ama oda yemedi. ( versiyon farkından dolayı restore etmedi. )
yani aktif edilmeyen bir sürümün halen dağıtımı tam bir saçmalık.

elinizde U5 pi imajı varsa paylaşırsanız çok makbule geçer.

Ben, Raspi tarafında U2 den sonrasını denememiştim açıkçası, kılavuzu okuduğumda bundan da bahsetmiyor aslında. Ben de şimdi farkında oluyorum Raspi U2 sonrasını desteklemediğini :), kurulumu farklı yere kurmanızı önermekten başka çare kalmıyor sanırım. Zamanım olsaydı bununla ilgilenirdim aslında ama yine de benimle iletişim kurmaktan çekinmeyin. :)

Status
Not open for further replies.

Forum statistics

Threads
111,974
Members
164,899
Latest member
mazet