Gear up your PBX
On premise or in the cloud - cut costs!

Modernizează-ți comunicațiile

3CX este un centrala telefonica bazat pe software, cu standarde deschise, care funcționează cu telefoane IP, trunchiuri SIP și Gateway-uri populare. Este o soluție completă de Comunicații Unificate, care include funcții cum ar fi conferințe web, prezență, softphone, clienți de smartphone și multe altele – fără costurile umflate și bătăile de cap ale unui centrala telefonica „de stil vechi”.

Accesibil, ușor de instalat și de administrat

Prețurile 3CX sunt bazate pe apeluri simultane și nu pe numărul de interioare, făcând costul de cumpărare și extindere a PBX-ului foarte accesibil. Include o consolă de management bazată pe web și rulează și pe sistemele de operare principale, făcând instalarea și administrarea mai ușoare ca niciodată. Configurarea durează câteva minute, și 3CX va rula pe un server existent (nu neapărat dedicat).

  • Plug and Play cu telefoane IP, Gateway-uri și trunchiuri SIP
  • Fără licențe per interior
  • Virtualizare sau instalare pe server existent
PBX Phone System
 img142-1

Comunicații Unificate în configurația de bază

Cu funcții de Comunicații Unificate în configurația de bază cum ar fi Prezență, Fax și Voicemail to email și mesagerie instantă, productivitatea angajaților va crește cu siguranță. 3CX include de asemenea conferințe web fără plugin, care include funcții avansate pentru un grad maxim de colaborare. Află mai multe.

  • Vezi prezența colegilor
  • Faxuri și Voicemail în Inbox
  • Conferințe web pentru toți

Softphone pentru Mac, Windows, iOS și Android

Mobilitatea este de la sine înțeleasă pentru 3CX, care include softphone-uri puternice pentru Mac și Windows, precum și clienți de smartphone pentru iOS și Android. Răspunde la apeluri prin interiorul de la birou pe smartphone sau controlează telefonul de biroul de la calculatorul desktop cu modul CTI. Reduce costurile de mobil ale companiei, crește productivitatea și mobilitatea angajaților fără costuri suplimentare.

  • Utilizează interiorul de oriunde
  • Ușor de configurat și administrat
  • Se integrează cu Office 365, Google, Outlook și altele!
 33321
Kaspars Bergs, Manager Departament Infrastructură, 4Finance:
4finance 3CX este opțiunea cu cel mai bun raport performanță-preț. Sistemul telefonic îți permite să creezi aproape orice configurație de care ai nevoie, începând de la un simplu răspuns interactiv cu voce și până la un sistem complex cu fluxuri customizate ale apelurilor.
<