Gear up your PBX
On premise or in the cloud - cut costs!

Preluați controlul asupra sistemului dvs. telefonic – în Cloud sau local

3CX este un sistem telefonic IP bazat pe software, cu standarde deschise, care funcționează cu telefoanele IP populare și trunchiurile SIP, fie local, fie în Cloud. O soluție completă Unified Communications, inclusiv conferințe pe web, prezență, telefoane soft, clienți smartphone și altele – fără problemele legate de costuri și gestionare ale unui sistem telefonic în „stil vechi” sau limitările unei centrale telefonice partajate în Cloud.

Accesibil, ușor de instalat și de administrat

3CX este gratuit pentru până la 8 apeluri SIM și pentru instalări mai mari este disponibil la un preț redus anual. Aveți libertate deplină de instalare, ce trunchiuri SIP sau telefoane IP să utilizați, economisind mii de lei anual. Configurați 3CX în câteva minute – în Cloud utilizând instrumentul PBX Express sau folosind expertul pentru instalări locale.

  • Plug and Play cu telefoane IP, Gateway-uri și trunchiuri SIP
  • Fără licențe per extensie
  • Economisiți mii de lei cu alegerea DVS. de trunchi SIP
  • Descărcați ediția gratuită de centrală telefonică pentru până la 8 apeluri sim
centrală telefonică
 centrală telefonică

Local – pe dispozitiv sau virtualizat

Tu decizi unde rulează 3CX – pe un server existent utilizând Hyper V sau VMware. Instalările de dimensiuni mai mici pot rula pe un dispozitiv de centrală telefonică la un cost redus. Mutați cu ușurință centrala dvs. telefonică pe alt server sau în Cloud, folosind backupul și restaurarea încorporate.

În Cloud – la furnizorul DVS. Cloud

Fie în Cloud, fie local – dvs. dețineți controlul. Autogăzduire la furnizorii de Cloud populari care oferă VPS Linux standard. Plătiți o taxă lunară scăzută pentru centrală telefonică în loc de un preț mare per extensie și evitați contractele pe termen lung. Sau externalizați spre un partener de hosting 3CX gestionat.

  • Autogăzduire pe Google, Amazon, OVH și altele
  • Instrumentul PBX Express vă lansează 3CX în câteva minute
  • Schimbați cu ușurință furnizorii de Cloud cu backup și restaurare încorporate
 centrală telefonică
Kaspars Bergs, Manager Departament Infrastructură, 4Finance:
4finance 3CX este opțiunea cu cel mai bun raport performanță-preț. Sistemul telefonic îți permite să creezi aproape orice configurație de care ai nevoie, începând de la un simplu răspuns interactiv cu voce și până la un sistem complex cu fluxuri customizate ale apelurilor.
<