Gear up your PBX
On premise or in the cloud - cut costs!

Skru op for dine samtaler

3CX er en softwarebaseret PBX efter åbne standarder, der arbejder med populære IP-telefoner, SIP og Gateways. Det er en komplet Unified Communications-løsning, som omfatter funktioner som webkonferencer, samtale, softphones, smartphone-klienter og mere – uden oppustede omkostninger og hovedpine efter styring af en “gammeldags” PBX.

Billig, nem at installere og administrere

3CX priser er baseret på samtidige opkald og ikke på antallet af lokalnumre, og det gør omkostningerne ved at anskaffe og udvide PBX’en billig. Den omfatter en webbaseret styrekonsol og kører på de største styresystemer, hvad der gør installation og styring så meget lettere. Opsætningen tager få minutter og 3CX vil køre på en eksisterende (ikke nødvendigvis dedikeret) server.

  • Plug and Play med IP-telefoner, Gateways & SIP-Trunks
  • Ingen licenser pr. lokalnummer
  • Virtualisere eller installer den på en eksisterende server
Telefonsystem
 Telefonsystem

Unified Communications ud af boksen

Med Unified Communications-funktioner ud af boksen, såsom Tilstedeværelse, Fax & Voicemail til e-mail og chat, er du tvunget til at se en stigning i dine medarbejderes produktivitet. 3CX omfatter også integrerede plugin-fri webinarer, som omfatter avancerede funktioner for udvidet samarbejde. Læs mere.

  • Se om kolleger er til stede
  • Lever faxer & voicemail til indbakken
  • Webkonferencer for alle

Softphones til Mac, Windows, iOS og Android

Mobilitet er legende let for 3CX, som indeholder effektive softphones til Mac og Windows samt smartphone-klienter til iOS og Android. Besvar opkald via dit kontors lokalnummer på din smartphone eller styr din bordtelefon fra dit skrivebord med CTI-tilstand. Beskær din virksomheds mobile omkostninger, øg medarbejdernes produktivitet og mobilitet uden ekstra omkostninger.

  • Brug din lokale telefon fra hvor som helst
  • Nem at bruge og administrere
  • Integreret med Office 365, Google, Outlook og meget mere!
 33321
Kaspars Bergs, Infrastruktur-Afdelingschef, 4Finance:
4finance 3CX er den bedste løsning i forhold til pris og ydelse. Telefonsystemet giver dig mulighed for at oprette næsten enhver konfiguration, du har brug for, fra en simpel interaktiv voice response og ende med et komplekst system med tilpassede opkaldsstrømme.
<