VoIP, SIP, WebRTC Faq & Info
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

VoIP, SIP, WebRTC Faq & Info

I de sidste 50 år har firmaer brugt konventionelle PBX systemer, som kræver et separat netværk, til stemme- og datakommunikation. Men med den nye VOIP(voice over IP) telefoni revolution, migrerer firmaer hurtigt til VOIP PBX systemer, som tilbyder den store fordel vedkonvergens af data- og stemmenetværk.

VoIP, som står for Voice over Internet Protocol (Internet telefoni), er transmission af stemmetrafik via IP baserede netværk. Til at begynde med var Internet protokol (IP) designet for datanetværk, men blev tilpasset til stemme-netværk som følge af dens succesrige placering som den globale standard for datanetværk.

Med VoIP telefonsystemer er brugere ikke begrænset til at foretage og modtage opkald igennem IP netværket, da traditionelle telefonlinier kan bruges til at sikre højere kvalitet og tilgængelighed for opkald. Ved brug af en VOIP portal kan PSTN/ telefonlinier til opkald blive overført til VOIP/SIP. På denne måde giver VOIP portalen brugeren mulighed for at modtage og foretage opkald på normale telefonnetværk.

VOIP PBX systemer giver mobilitet til ansatte, samt fleksibilitet når et firma udvides, da de er meget nemmere at håndtere end traditionelle PBX systemer og kan samtidig reducere administrationsudgifter til telefoni betydeligt.

Almindelige spørgsmål om VoIP og meget mere er dækket i denne VOIP FAQ

<