TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Ofte stillede spørgsmål og info om VoIP, SIP, WebRTC

I de sidste 50 år har firmaer brugt konventionelle PBX systemer, som kræver et separat netværk, til stemme- og datakommunikation. Men med den nye VOIP (voice over IP) telefoni revolution, migrerer firmaer hurtigt til VOIP PBX systemer, som tilbyder den store fordel vedkonvergens af data- og stemmenetværk.

VoIP, som står for Voice over Internet Protocol (Internet telefoni), er transmission af stemmetrafik via IP baserede netværk. Til at begynde med var Internet protokol (IP) designet for datanetværk, men blev tilpasset til stemme-netværk som følge af dens succesrige placering som den globale standard for datanetværk.

Med VoIP telefonsystemer er brugere ikke begrænset til at foretage og modtage opkald igennem IP netværket, da traditionelle telefonlinier kan bruges til at sikre højere kvalitet og tilgængelighed for opkald. Ved brug af en VOIP portal kan PSTN/ telefonlinier til opkald blive overført til VOIP/SIP. På denne måde giver VOIP portalen brugeren mulighed for at modtage og foretage opkald på normale telefonnetværk.

VOIP PBX systemer giver mobilitet til ansatte, samt fleksibilitet når et firma udvides, da de er meget nemmere at håndtere end traditionelle PBX systemer og kan samtidig reducere administrationsudgifter til telefoni betydeligt.

Almindelige spørgsmål om VoIP og meget mere er dækket i denne VOIP FAQ

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express