Hvorfor skulle en hosted PBX passe til dit behov?
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Hvorfor du bør vælge hosted PBX til din virksomhed

Når du vælger et telefonsystem til din virksomhed, kan valget mellem en løsning i selve virksomheden eller en hosted PBX være meget forvirrende. En hosted PBX (private branch exchange) er et virtuelt telefonsystem, der hostes for dig af en serviceudbyder.

Med en hosted PBX bliver introduktionen af et helt nyt telefonsystem i din virksomhed ikke helt så skræmmende, som det kan lyde. Det er hurtigt og nemt at sætte op, så din virksomhed vil ikke opleve nogen nedetid eller dyre installationsomkostninger. Desuden kan du være tryg ved at vide, at du får den bedste service og support, og at virksomhedens kommunikation er i sikre hænder.

Flere og flere virksomheder vælger hostede telefonløsninger, og med god grund, så hvad er nogle af fordelene ved hosted VoIP i virksomheden?

  • Færre udgifter til opsætning– PBX er et virtuelt system, så basisinvesteringen er minimal, eftersom det ikke er nødvendigt at anskaffe dyr hardware og installation, som det er med en traditionel PBX-løsning.
  • Ingen omkostninger til vedligeholdelse– Din PBX hostes af os, så det er ikke nødvendigt at ansætte en person i virksomheden til at styre og vedligeholde systemet.
  • En skalerbar løsning– Hostede PBX’er er nemme at skalere op og ned med minimal arbejdsindsats og omkostninger.
  • Brugervenlig– Det er helt enkelt at bruge og styre en PBX for slutbrugerne. Der er ikke brug for uddannelse eller specialviden, så du kan begynde at bruge dit nye telefonsystem med det samme.
  • Uovertruffen mobilitet og globalt potentiale – med en hosted PBX kan de ansatte arbejde hvor som helst. Det eneste de behøver er internetadgang. Derudover kan man tilslutte flere afdelinger til det samme system og dermed eliminere opkaldsudgifter mellem disse.
<