Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Hvad skal du kigge efter hos en udbyder af hosted PBX?

Med hosted PBX flytter en virksomhed i det store hele sit telefonsystem ud af virksomheden og overlader ansvaret til en ekstern PBX-udbyder.

De største fordele er omkostningerne og de netværksproblemer, der opstår, når en lille virksomhed ønsker at installere en samlet kommunikationsløsning. Små virksomheder har ikke tilstrækkelig båndbredde til at lægge VoIP og brugerstyring på deres interne netværk, så pludselig skal de til at tænke på kvaliteten af deres tjenester. Valget af hosted PBX eliminerer dette problem for virksomhederne. En hosted PBX-udbyder administreres fortsat af virksomheden, men det er ikke nødvendigt at ansætte en person alene til denne opgave.

Hostede PBX’er er ideelle til mindre virksomheder med 5-10 forbindelser, eftersom de ikke behøver at bekymre sig om intern administration, og de har heller ikke noget at gøre med selve telefonsystemet. Det overordnede ansvar og administrationen overdrages til udbyderen af hosted PBX.

Som med alle udbydere af tjenester er det op til kunden at undersøge og sammenligne udbydere af hosted VoIP/PBX, så han eller hun får den løsning, der bedst dækker behovet.
I første omgang skal virksomhederne lede efter en udbyder af hosted PBX, der understøtter mobile initiativer. Det er vigtigt, at desktoptelefonsystemet kan kommunikere med smartphones eller andre mobile enheder i forhold til at viderestille opkald, men der udbydes også mere omfattende applikationer, der i det væsentlige giver brugeren en komplet desktopklient på dennes mobile enhed. Dette er særligt nyttigt for virksomheder, der har den politik, at man kan medbringe sit eget apparat, og som ønsker at give brugerne muligheden for at bruge mobile VoIP/PBX-klienter.

Det er også vigtigt at finde en udbyder, som virksomheden oplever at kunne stole på, og som kan yde en personlig kundeservice.

Eksempelvis ønsker virksomheden måske at have forskellige typer køer, der håndteres på forskellig måde, eller den ønsker forskellige regler for viderestilling. Hvis udbyderen af hosted PBX ikke kan imødekomme disse krav, fordi de er for komplekse, kommer det ikke til at fungere. Find en udbyder, der har været på markedet et stykke tid, og som har sat et godt aftryk, men stadig ikke er større, end at de udbyder denne tjeneste.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express