Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Hvad er en hosted PBX?

En hosted PBX (private branch exchange) er en privat telefoncentral leveret som en hosted tjeneste. Den er også kendt som en virtuel PBX, og fordelene for de virksomheder, der benytter den, er eliminering af installations-, drifts- og vedligeholdelsesomkostninger på VoIP PBX, eftersom det er udbyderen af VoIP-tjenester, der hoster virksomhedernes PBX.

En hosted PBX gør det stadig muligt for virksomhederne at få det fulde udbytte af de forskellige funktioner i deres telefonsystem, fx voicemail, fax, automatiske hilsner, konferencer osv.

Virksomheder, der tilbyder hostede PBX’er som en service til deres kunder, håndterer dirigeringen af opkald eller omstilling samt den vedligeholdelse, der følger med den hostede PBX-service.

Hosted PBX fungerer på tre måder: enten via det offentlige telefonnet (PSTN), via internettet (hosted IP PBX via internettelefoni eller Voice Over IP, VoIP) eller en kombination af de to.

Største fordele ved en hosted PBX-løsning

  • Indledende og vedvarende prisbesparelser– Der er ikke brug for en større investering inden installation af telefonsystemet, ligesom vedligeholdelsesomkostningerne for dit telefonsystem er meget lavere, eftersom du ikke behøver at hyre en person internt til drift og vedligeholdelse af din PBX.
  • Ophæver virksomhedens fysiske grænser– Ansatte kan arbejde overalt med et virtuelt telefonsystem i virksomheden. Ideelt til hjemmearbejde samt til sælgere, der konstant er på farten.
  • Styrker virksomhedens image– Ved at bruge et hosted telefonsystem kan små virksomheder fortsat give indtryk af at være en stor organisation med et professionelt telefonsystem.
  • Skalerbarhed– Med et virtuelt telefonsystem kan virksomheder tilføje eller fjerne linjer og lokalnumre, efterhånden som de bliver større.
  • Nemt at bruge– Eftersom der med en virtuel PBX ikke er behov for håndtering af slutbrugere, er systemet nemmere at anvende end et traditionelt telefonsystem.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express