Hvad er en TDM PBX? - 3CX
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

Hvad er en TDM PBX?

En TDM (Time Division Multiplexers) PBX er en af de mest almindelige stemmeinfrastrukturer, da systemet har eksisteret i længst tid. En TDM PBX består af selvejede, selvberoende systemer, som de var indrettet, før den nuværende serverteknologi blev opfundet.

Med et kabinet med talrige forskellige tavler, der kan udføre visse funktioner, f.eks. intercom-funktioner eller analoge udvidelsesfunktioner, er TDM PBX ved at se afslutningen på sin livscyklus. TDM PBX-tavler er kun kompatible med systemer fra samme producent, idet de udgør deres helt egen arkitektur og låser deres brugere til at bruge den samme producent til alt.

En TDM PBX kræver specifikt uddannede medarbejdere – både til betjening og til omfattende vedligeholdelse. Det er som regel virksomheder, der endnu mangler at få opdateret deres netværksforbindelse.

Hovedforskellen mellem en TDM PBX og en IP PBX er, at en IP PBX bruger internetprotokol til at fordele opkaldene, hvorimod en TDM PBX bruger fysiske kontakter. Desuden kan en IP PBX skaleres, den er ikke låst fast til en bestemt producent, og den kan reducere omkostningerne til telekommunikation drastisk.

<