Gear up your PBX
On premise or in the cloud - cut costs!

Ota puhelinjärjestelmäsi haltuusi – pilvessä tai paikan päällä

3CX on avoimen standardin ohjelmistopohjainen IP-puhelinjärjestelmä, joka toimii yleisimpien IP-puhelimien ja SIP-trunkkien kanssa sekä paikan päällä että pilvessä. Se on täydellinen yhdistetyn viestinnän ratkaisu, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. verkkokonferenssit, paikallaolotiedot, puhelinohjelmistot, älypuhelinten asiakasohjelmat ja muuta – ilman vanhanaikaisten puhelinjärjestelmien kustannuksia ja hallinnollista vaivaa tai jaetun PBX-pilven rajoituksia.

Edullinen, helppo asentaa ja ylläpitää

3CX on ilmainen enintään 8 sim-puhelulle ja suurempia asennuksia on saatavilla edulliseen vuosihintaan. Voit valita täysin mihin se asennetaan, mitä SIP-trunkkeja tai IP-puhelimia käytetään – tämä säästää tuhansia vuodessa. 3CX:n asennus onnistuu minuuteissa – joko pilvessä PBX Express -työkalullamme tai apuohjelman avulla paikan päällä.

  • Plug-and-Play: IP-puhelimet, yhdyskäytävät ja SIP-trunkit
  • Ei alanumerokohtaista lisensointia
  • Säästä tuhansia vapaalla SIP-trunkin valinnalla
  • Lataa ilmainen PBX Edition enintään 8 sim-puhelua varten
Puhelinjärjestelmä
 Puhelinjärjestelmä

Paikan päällä – Laitteessa tai virtuaalisena

Sinä päätät, missä 3CX pyörii – käytä sitä käytössä olevalla palvelimella Hyper V:n tai VMwaren avulla. Pienmmät asennukset voivat toimia edullisella PBX-laitteella. PBX on helppo siirtää toiselle palvelimelle tai pilveen sisäänrakennetun varmuuskopiointi- ja palautustoiminnon avulla.

  • Virtualisoi VMwaren tai Hyper V:n avulla
  • Skaalaa asennus helposti
  • Pyöritä edullisesti MiniPC-pohjaisella PBX-laitteella

Pilvessä – OMALLA pilvitarjoajalla

Pilvessä tai paikan päällä – tilanne on aina hallinnassasi. Pidä palvelinta itse suosituilla pilvipalveluntarjoajilla, joilla on tavallinen Linux VPS. Maksa edullinen PBX-kohtainen kuukausimaksu kalliin alanumerokohtaisen maksun sijaan ja äläkä sitoudu pitkiin sopimuksiin. Tai ulkoista hallitulle 3CX-isännöintikumppanille.

  • Isännöi itse käyttämällä valmista palvelua: Google, Amazon, OVH ja monia muita
  • PBX Express -työkalu käynnistää 3CX:n minuuteissa
  • Vaihda helposti pilvipalveluntarjoajien välillä sisäisellä varmuuskopiointi- ja palautustoiminnolla
 PBX
Kaspars Bergs, Infrastruktuuriosaston päällikkö, 4Finance:
4finance 3CX tarjoaa parhaan hinta-tehokakuus -suhteen. Voit konfiguroida puhelinjärjestelmän tarpeidesi mukaan lähes miten tahansa, yksinkertaisista interaktiivisista änikomennoista aina monimutkaisiin järjestelmiin kustomoituine puhelunohjauksineen.
<