Gear up your PBX
On premise or in the cloud - cut costs!

Tehosta viestintääsi

3CX on avoimen standardin ohjelmistopohjainen puhelinjärjestelmä, joka toimii yleisimpien IP-puhelinten, SIP-trunkkien ja yhdyskäytävien kanssa. Se on täydellinen yhdistetyn viestinnän ratkaisu, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. verkkokonferenssit, paikallaolotiedot, puhelinohjelmistot, älypuhelinclientit ja paljon muuta – ilman vanhanaikaisten PBX-järjestelmien tuomia kustannuksia ja hallinnollista vaivaa.

Edullinen, helppo asentaa ja ylläpitää

3CX:n hinnoittelu perustuu yhtäaikaisten puheluiden lukumäärään alanumeroiden lukumäärän sijaan. Tämän vuoksi järjestelmän PBX-järjestelmän hankinta- ja laajennuskulut ovat matalat. Pakettiin sisältyy verkkopohjainen hallintokonsoli, ja se toimii yleisimmillä käyttöjärjestelmillä. Tämän vuoksi asennus ja ylläpito on todella vaivatonta. Asennus onnistuu minuuteissa ja 3CX voidaan asentaa jo toiminnassa olevalle palvelimelle (ei välttämättä dedikoitu).

  • Plug-and-Play: IP-puhelimet, yhdyskäytävät ja SIP-trunkit
  • Ei alanumerokohtaista lisensointia
  • Virtualisoi tai asenna jo käytössä olevalle palvelimelle
Puhelinjärjestelmä
 Puhelinjärjestelmä

Yhdistetty Viestintä käyttövalmiina

Käyttövalmiiden Yhdistetyn Viestinnän ominaisuuksien, kuten faksien ja ääniviestien vastaanottamisen sähköpostiin, sekä paikallaolotietojen ja pikaviestinnän avulla työntekijöidesi tuottavuus nousee. 3CX:ään sisältyy myös integroidut, ilman liitännäisiä toimivat verkkokonferenssit, jotka tarjoavat edistyneet ominaisuudet parhaaseen viestintään. Lue lisää.

  • Näe kollegoidesi paikallaolotiedot
  • Lähetä faksit ja ääniviestit sähköpostiin
  • Verkkokonferenssit kaikille

Ohjelmistopuhelimet Mac-, Windows, iOS- ja Android -alustoille

Liikkuvuus sujuu leikiten 3CX:n avulla, sillä se sisältää tehokkaat ohjelmistopuhelimet Macille ja Windowsille, kuten myös iOS- ja Android alustoille matkapuhelimiin. Vastaa puheluihin toimistopuhelimestasi tai hallinnoi pöytäpuhelintasi tietokoneeltasi CTI-moodissa. Leikkaa yrityksesi puhelinkuluja, lisää työntekijöiden tuottavuutta ja liikkuvuutta ilman lisäkuluja.

  • Käytä alanumeroasi mistä tahansa
  • Helppo konfiguroida ja ylläpitää
  • Integroituu Office365:n, Googlen, Outlookin ja monen muun kanssa!
 33321
Kaspars Bergs, Infrastruktuuriosaston päällikkö, 4Finance:
4finance 3CX tarjoaa parhaan hinta-tehokakuus -suhteen. Voit konfiguroida puhelinjärjestelmän tarpeidesi mukaan lähes miten tahansa, yksinkertaisista interaktiivisista änikomennoista aina monimutkaisiin järjestelmiin kustomoituine puhelunohjauksineen.
<