Gear up your PBX
On premise or in the cloud - cut costs!

Ota puhelinjärjestelmäsi haltuusi – pilvessä tai paikan päällä

3CX on avoimen standardin ohjelmistopohjainen IP-puhelinjärjestelmä, joka toimii yleisimpien IP-puhelimien ja SIP-trunkkien kanssa sekä paikan päällä että pilvessä. Se on täydellinen yhdistetyn viestinnän ratkaisu, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. verkkokonferenssit, paikallaolotiedot, puhelinohjelmistot, älypuhelinten asiakasohjelmat ja muuta – ilman vanhanaikaisten puhelinjärjestelmien kustannuksia ja hallinnollista vaivaa tai jaetun puhelinvaihdepilven rajoituksia.

Edullinen, helppo asentaa ja ylläpitää

3CX on ilmainen enintään 8 sim-puhelulle ja suurempia asennuksia on saatavilla edulliseen vuosihintaan. Voit valita täysin mihin se asennetaan, mitä SIP-trunkkeja tai IP-puhelimia käytetään – tämä säästää tuhansia vuodessa. 3CX:n asennus onnistuu minuuteissa – joko pilvessä PBX Express -työkalullamme tai apuohjelman avulla paikan päällä.

  • Plug-and-Play: IP-puhelimet, yhdyskäytävät ja SIP-trunkit
  • Ei alanumerokohtaista lisensointia
  • Säästä tuhansia vapaalla SIP-trunkin valinnalla
  • Lataa ilmainen PBX Edition enintään 8 sim-puhelua varten
Puhelinjärjestelmä
 Puhelinjärjestelmä

Paikan päällä – Laitteessa tai virtuaalisena

Sinä päätät, missä 3CX pyörii – käytä sitä käytössä olevalla palvelimella Hyper V:n tai VMwaren avulla. Pienmmät asennukset voivat toimia edullisella puhelinvaihdelaitteella. Puhelinvaihde on helppo siirtää toiselle palvelimelle tai pilveen sisäänrakennetun varmuuskopiointi- ja palautustoiminnon avulla.

  • Virtualisoi VMwaren tai Hyper V:n avulla
  • Skaalaa asennus helposti
  • Pyöritä edullisesti MiniPC-pohjaisella puhelinvaihdelaitteella

Pilvessä – OMALLA pilvitarjoajalla

Pilvessä tai paikan päällä – tilanne on aina hallinnassasi. Pidä palvelinta itse suosituilla pilvipalveluntarjoajilla, joilla on tavallinen Linux VPS. Maksa edullinen puhelinvaihdekohtainen kuukausimaksu kalliin alanumerokohtaisen maksun sijaan ja äläkä sitoudu pitkiin sopimuksiin. Tai ulkoista hallitulle 3CX-isännöintikumppanille.

  • Isännöi itse käyttämällä valmista palvelua: Google, Amazon, OVH ja monia muita
  • PBX Express -työkalu käynnistää 3CX:n minuuteissa
  • Vaihda helposti pilvipalveluntarjoajien välillä sisäisellä varmuuskopiointi- ja palautustoiminnolla
 PBX
Kaspars Bergs, Infrastruktuuriosaston päällikkö, 4Finance:
4finance 3CX tarjoaa parhaan hinta-tehokakuus -suhteen. Voit konfiguroida puhelinjärjestelmän tarpeidesi mukaan lähes miten tahansa, yksinkertaisista interaktiivisista änikomennoista aina monimutkaisiin järjestelmiin kustomoituine puhelunohjauksineen.
<