VoIP, SIP, WebRTC Faq & Info
Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Zero Admin
With the new Dashboard
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux

VoIP, SIP, WebRTC Faq & Info

Viimeisten 50 vuoden ajan yritykset ovat käyttäneet tavanomaisia PBX-järjestelmiä, jolloin äänen ja tietojen siirtämiseen on vaadittu erilliset verkot. Uuden mullistavan VoIP(voice over IP)-puhelintekniikan ansiosta yritykset ovat siirtymässä nopeasti VoIP PBX -järjestelmiin, joiden valtaisana etuna on tieto- ja ääniverkkojen läheneminen.

VoIP on lyhenne sanoista Voice over Internet Protocol ja tarkoittaa pääasiassa ääniliikenteen lähetystä IP-protokollaan perustuvien verkkojen kautta. Alussa datasiirtoverkkoja varten suunniteltua internet-protokollaa (IP) sovellettiin äänensiirtoverkkoihin sen saavutettua menestyksekkään aseman maailmanlaajuisena standardina datasiirtoverkoissa.

VoIP-puhelinjärjestelmien käyttöä ei ole rajoitettu puhelujen soittamiseen ja vastaanottamiseen IP-verkon kautta, vaan puheluiden paremman laadun ja toimivuuden takaamiseksi voidaan käyttää myös perinteisiä puhelinlinjoja. VoIP-yhdyskäytävän kautta sisääntulevat PSTN/puhelinlinjat voidaan muuntaa VoIP/SIP -muotoon. Näin VoIP-yhdyskäytävän kautta voidaan vastaanottaa ja soittaa puheluita tavallisessa puhelinverkossa.

VoIP PBX -järjestelmät mahdollistavat työntekijöiden liikkuvuuden ja tuovat joustavuutta liiketoimintojen laajentuessa, koska ne ovat selvästiperinteistä PBX-järjestelmää helppokäyttöisempiä ja niiden ansiosta puhelintekniikan ylläpitokustannuksia voidaan huomattavasti pienentää.

Tämä VoIP-järjestelmiä koskeva UKK-osio kattaa usein kysytyt kysymykset ja tarjoaa samalla runsaasti muuta VoIP –järjestelmiin liittyvää lisätietoa.

<