Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Miksi sinun kannattaa valita hostattu PBX yrityksellesi?

Yritykselle puhelinjärjestelmää hankittaessa saattaa valinnan teko paikallisen järjestelmän ja hostatun PBX:n välillä olla hämmentävää. Hostattu PBX (private branch exchange) virtuaalinen puhelinjärjestelmä, jonka toinen yritys tarjoaa sinulle verkkopalveluna.

Hostatun PBX:n avulla täysin uuden puhelinjärjestelmän tuominen yritykseesi on itse asiassa paljon helpompaa, kuin miltä se kuulostaa. Asennus on helppoa ja nopeaa, joten yrityksesi välttyy palvelukatkoksilta ja asennuskuluilta. Tämän lisäksi voit huoletta luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja tukea, ja että yrityksesi kommunikaatioratkaisut ovat osaavissa käsissä.

Yhä useammat yritykset valitsevat hostatun ratkaisun – ja hyvästä syystä. Mitkä siis ovat hostatun VoIP-järjestelmän edut?

  • Matalammat aloituskustannukset – Koska PBX on virtuaalinen, on alkuinvestointi minimaalinen, sillä laitteistojen hankinnalle ja asennukselle ei ole tarvetta, toisin kuin perinteisten PBX-järjestelmien tapauksessa.
  • Ylläpitokustannusten eliminointi – puhelinjärjestelmäsi on ulkopuolisen ylläpitämä, joten sinun ei tarvitse palkata erillistä henkilöä sen ylläpitoon ja hallinnointiin.
  • Skaalautuva ratkaisu – hostatun PBX-järjestelmän skaalaaminen suuremmaksi tai pienemmäksi ei aiheuta suurta vaivaa tai kustannuksia.
  • Käyttäjäystävällisyys – Loppukäyttäjän näkökulmasta katsottuna virtuaalisen PBX:n käyttö ja hallinnointi on helppoa. Et tarvitse erillistä koulutusta tai erityisosaamista, joten uuteen puhelinjärjestelmään siirtyminen sujuu kädenkäänteessä.
  • Lyömätön liikkuvuus & globaali potentiaali – Hostattu PBX mahdollistaa työnteon mistä tahansa. Työntekijä tarvitsee vain Internet-yhteyden. Tämän lisäksi, useat toimistot voidaan yhdistää samaan järjestelmään, jolloin toimistojen väliset puhelut ovat maksuttomia.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express