3CX PBX in the Cloud
1 year FREE - no ties!
google cloud platform
3CX
Zero Admin
With the new Dashboard
3CX
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
3CX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
3CX
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
3CX
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
3CX
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
3CX
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux
Fast & easy call management
With the 3CX Web Client

Miksi sinun kannattaa valita hostattu PBX yrityksellesi?

Yritykselle puhelinjärjestelmää hankittaessa saattaa valinnan teko paikallisen järjestelmän ja hostatun PBX:n välillä olla hämmentävää. Hostattu PBX (private branch exchange) virtuaalinen puhelinjärjestelmä, jonka toinen yritys tarjoaa sinulle verkkopalveluna.

Hostatun PBX:n avulla täysin uuden puhelinjärjestelmän tuominen yritykseesi on itse asiassa paljon helpompaa, kuin miltä se kuulostaa. Asennus on helppoa ja nopeaa, joten yrityksesi välttyy palvelukatkoksilta ja asennuskuluilta. Tämän lisäksi voit huoletta luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja tukea, ja että yrityksesi kommunikaatioratkaisut ovat osaavissa käsissä.

Yhä useammat yritykset valitsevat hostatun ratkaisun – ja hyvästä syystä. Mitkä siis ovat hostatun VoIP-järjestelmän edut?

  • Matalammat aloituskustannukset – Koska PBX on virtuaalinen, on alkuinvestointi minimaalinen, sillä laitteistojen hankinnalle ja asennukselle ei ole tarvetta, toisin kuin perinteisten PBX-järjestelmien tapauksessa.
  • Ylläpitokustannusten eliminointi – puhelinjärjestelmäsi on ulkopuolisen ylläpitämä, joten sinun ei tarvitse palkata erillistä henkilöä sen ylläpitoon ja hallinnointiin.
  • Skaalautuva ratkaisu – hostatun PBX-järjestelmän skaalaaminen suuremmaksi tai pienemmäksi ei aiheuta suurta vaivaa tai kustannuksia.
  • Käyttäjäystävällisyys – Loppukäyttäjän näkökulmasta katsottuna virtuaalisen PBX:n käyttö ja hallinnointi on helppoa. Et tarvitse erillistä koulutusta tai erityisosaamista, joten uuteen puhelinjärjestelmään siirtyminen sujuu kädenkäänteessä.
  • Lyömätön liikkuvuus & globaali potentiaali – Hostattu PBX mahdollistaa työnteon mistä tahansa. Työntekijä tarvitsee vain Internet-yhteyden. Tämän lisäksi, useat toimistot voidaan yhdistää samaan järjestelmään, jolloin toimistojen väliset puhelut ovat maksuttomia.