TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Mikä on TDM PBX?

Puhelinjärjestelmistä TDM (Time Division Multiplexer) on yksi yleisimmistä infrastruktuureista, ja myös yksi vanhimmista. TDM PBX koostuu laitevalmistajaan sidotuista, itsenäisistä järjestelmistä, ja se sai alkunsa ennen nykyaikaisen palvelinteknologian kehittymistä.

TDM PBX-teknologia on elinkaarensa lopussa, sillä järjestelmään kuuluu kaappi, jossa on tiettyjä tehtäviä suorittavia levyjä – ne voivat esimerkiksi vastata intercomin ohjauksesta tai analogisista alanumeroista.. Koska TDM PBX:n levyt ovat yhteensopivia ainoastaan saman valmistajan arkkitehtuurin kanssa, on asiakkaan käytettävä saman valmistajan laitteistoja kaikkeen.

TDM-puhelinjärjestelmän hallinnointi vaatii mittavaa ylläpitoa, sekä henkilön, jolla on erikoisosaamista. Näitä järjestelmiä käyttävät lähinnä yritykset, jotka eivät ole vielä ajantasaistaneet verkkokaapelointiaan.

Suurin ero TDM PBX:n ja IP PBX:n välillä on se, että IP PBX käyttää Internetprotokollaa puheluiden reitittämiseen, kun taas TDM PBX käyttää fyysisiä kytkimiä. Tämän lisäksi IP PBX on skaalautuva, antaa sinulle mahdollisuuden käyttää eri laitevalmistajien laitteita, sekä leikkaa puhelinkulujasi merkittävästi.

Get 3CX Free today

Download On-Premise or Try in the Cloud