Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

VOIP-selitteet

  •  VoIP – IP-protokollan avulla välitettävä ääni (tunnetaan myös nimillä IP-puhelinyhteys, Internet-puhelinyhteys ja digitaalinen puhelin) tarkoittaa tekniikkaa, jonka avulla voidaan reitittää puhelinkeskusteluja Internetissä tai muissa Internet-protokollaa käyttävissä verkoissa.
  • SIP – Session Initiation Protocol on IETF MMUSIC Working Groupin kehittämä protokolla ja ehdotettu standardi multimediaa (esim. video, ääni, pikaviestintä, online-pelit ja virtuaalitodellisuus) sisältävän interaktiivisen käyttäjäistunnon aloittamiseksi, muokkaamiseksi ja keskeyttämiseksi.
  • PSTN –yleinen valintainen puhelinverkko – on maailman piirikytkettyjen puhelinverkkojen keskittäminen samalla tavoin kuin Internet on julkisten Internet/protokolla -pohjaisten verkkojen keskittäminen.
  • ISDN – Integrated Services Digital Network – on piirikytkentäinen puhelinverkkojärjestelmä, joka on suunniteltu sallimaan äänen ja datan digitaalinen (ei analoginen) lähetys tavallista kuparista puhelinlankaa pitkin. Lähetys on parempilaatuinen ja nopeampi kuin analogisten järjestelmien lähetys.
  • PBX – Private Branch eXchange (kutsutaan myös nimellä Private Business eXchange) – on yksityisyrityksen (ei telelaitoksen tai puhelinyhtiön) omistama puhelinvaihde.
  • IVR – on televiestinnässä interaktiivinen, ääniohjattava tietokoneistettu järjestelmä, jonka avulla soittaja voi valita valinnan äänivalikosta ja käyttää tietokonejärjestelmää.
  • DID – Ohivalinta (kutsutaan Euroopassa myös nimellä DDI) on puhelinyhtiöiden tarjoama puhelinvaihteen kanssa käytettävä ominaisuus, jonka avulla puhelinyhtiö (telco) määrää numerosarjan, joka on kytketty asiakkaan puhelinvaihteeseen.
  • RFC – Lausuntopyyntö (lausuntopyynnöt) on yksi useista numeroiduista Internet-tietoasiakirjoista ja -standardeista, joita Internet- ja Unix-yhteisöjen kaupalliset ohjelmistot ja ilmaisohjelmistojen kehittäjät seuraavat tarkkaan.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express