3CX PBX in the Cloud
1 year FREE - no ties!
google cloud platform
3CX
Zero Admin
With the new Dashboard
3CX
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
3CX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
3CX
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
3CX
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
3CX
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
3CX
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux
Fast & easy call management
With the 3CX Web Client

VOIP-selitteet

  •  VoIP – IP-protokollan avulla välitettävä ääni (tunnetaan myös nimillä IP-puhelinyhteys, Internet-puhelinyhteys ja digitaalinen puhelin) tarkoittaa tekniikkaa, jonka avulla voidaan reitittää puhelinkeskusteluja Internetissä tai muissa Internet-protokollaa käyttävissä verkoissa.
  • SIP – Session Initiation Protocol on IETF MMUSIC Working Groupin kehittämä protokolla ja ehdotettu standardi multimediaa (esim. video, ääni, pikaviestintä, online-pelit ja virtuaalitodellisuus) sisältävän interaktiivisen käyttäjäistunnon aloittamiseksi, muokkaamiseksi ja keskeyttämiseksi.
  • PSTN –yleinen valintainen puhelinverkko – on maailman piirikytkettyjen puhelinverkkojen keskittäminen samalla tavoin kuin Internet on julkisten Internet/protokolla -pohjaisten verkkojen keskittäminen.
  • ISDN – Integrated Services Digital Network – on piirikytkentäinen puhelinverkkojärjestelmä, joka on suunniteltu sallimaan äänen ja datan digitaalinen (ei analoginen) lähetys tavallista kuparista puhelinlankaa pitkin. Lähetys on parempilaatuinen ja nopeampi kuin analogisten järjestelmien lähetys.
  • PBX – Private Branch eXchange (kutsutaan myös nimellä Private Business eXchange) – on yksityisyrityksen (ei telelaitoksen tai puhelinyhtiön) omistama puhelinvaihde.
  • IVR – on televiestinnässä interaktiivinen, ääniohjattava tietokoneistettu järjestelmä, jonka avulla soittaja voi valita valinnan äänivalikosta ja käyttää tietokonejärjestelmää.
  • DID – Ohivalinta (kutsutaan Euroopassa myös nimellä DDI) on puhelinyhtiöiden tarjoama puhelinvaihteen kanssa käytettävä ominaisuus, jonka avulla puhelinyhtiö (telco) määrää numerosarjan, joka on kytketty asiakkaan puhelinvaihteeseen.
  • RFC – Lausuntopyyntö (lausuntopyynnöt) on yksi useista numeroiduista Internet-tietoasiakirjoista ja -standardeista, joita Internet- ja Unix-yhteisöjen kaupalliset ohjelmistot ja ilmaisohjelmistojen kehittäjät seuraavat tarkkaan.