Take the PBX Express
Your PBX, Your Cloud, ready in minutes
Gear up your PBX
On premise or in the cloud - cut costs!
Take control of your PBX
Self host in cloud or Virtualize
Slash your Phone Bill
Use SIP trunks, WebRTC & Softphones
Unified Communications
Presence, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 
Office Without Limits
Make calls anywhere using Android, iPhone, Mac & Windows
Web Conferencing
Clientless via WebRTC with 3CX WebMeeting

Perbaharui Komunikasi Anda

3CX adalah PABX standard terbuka berasaskan perisian yang berfungsi dengan Telefon IP popular, peti SIP dan Gerbang. Ia adalah satu penyelesaian Komunikasi Gabungan yang lengkap, yang merangkumi ciri-ciri seperti persidangan web, kehadiran, telefon maya, klien telefon pintar dan banyak lagi – tanpa kos yang melambung dan masalah pengurusan PABX ‘gaya lama’.

Mampu Milik, Mudah Dipasang dan Diurus

Harga pasaran 3CX adalah berdasarkan panggilan serentak dan bukan bilangan sambungan, menjadikan kos pembelian dan memperbesarkan PBX sangat mampu milik. Ia termasuk konsol pengurusan berasaskan web dan juga berjalan dalam OS utama menjadikan pemasangan dan pengurusan begitu mudah. Persediaan mengambil masa beberapa minit dan 3CX akan berjalan dalam pelayan sedia ada (tidak semestinya yang khusus).

  • Pasang dan Main dengan Telefon IP, Gerbang & Peti SIP
  • Tiada pelesenan bagi setiap sambungan
  • Mayakan atau Pasang pada Pelayan Sedia Ada
Sistem Telefon voip
 Sistem Telefon voip

Komunikasi Gabungan Sedia dari Kotak

Dengan ciri Komunikasi Gabungan yang sedia dari kotak seperti Kehadiran, Faks Mel Suara sehinggalah e-mel dan mesej segera, produktiviti pekerja anda pasti akan meningkat. 3CX juga menyertakan persidangan web disepadukan yang bebas pasang dalam yang termasuk ciri termaju untuk kerjasama yang unggul. Ketahui lebih lanjut.

  • Lihat kehadiran rakan sekerja
  • Hantar Faks & Mel Suara ke Peti Masuk
  • Persidangan web untuk semua

Telefon maya untuk Mac, Windows, iOS dan Android

Mobiliti mudah sahaja untuk 3CX yang termasuk telefon maya berkuasa untuk Mac dan Windows serta klien telefon pintar untuk iOS dan Android. Jawab panggilan melalui sambungan pejabat anda pada telefon pintar anda atau kawal telefon meja anda dari desktop anda dengan mod CTI. Kurangkan kos mudah alih syarikat anda, tingkatkan produktiviti pekerja dan mobiliti tanpa kos tambahan.

  • Gunakan Sambungan anda dari Mana-mana sahaja
  • Mudah untuk Dikonfigurasi dan Diurus
  • Bersepadu dengan Office 365, Google, Outlook dan Banyak Lagi!
 33321
Kaspars Bergs, Pengurus Jabatan Infrastruktur, 4Finance:
4finance 3CX merupakan pilihan prestasi harga terbaik. Sistem telefon membolehkan anda membuat hampir sebarang konfigurasi yang anda perlukan, bermula daripada respons suara interaktif ringkas dan berakhir dengan satu sistem yang kompleks dengan aliran panggilan yang disesuaikan.
<