TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Apakah itu PBX Dihoskan?

Pengehos PBX ialah pertukaran cawangan swasta (PBX) diserahkan sebagai perkhidmatan yang dihoskan. Ia juga dikenali sebagai PBX Maya dan memberikan kelebihan kepada syarikat yang menggunakannya mengalami pemansuhan pemasangan, pengendalian dan kos penyelenggaraan VoIP PBX mereka sebagai pembekal perkhidmatan VoIP mereka menjadi pengehos PBX untuk mereka.

Pengehos PBX masih membolehkan syarikat-syarikat menggunakan dan memanfaatkan sepenuhnya sistem telefon mereka seperti ciri mel suara, faks, sapaan automatik, persidangan dan sebagainya.

Syarikat-syarikat yang menawarkan Pengehos PBX sebagai perkhidmatan kepada pelanggan mereka mengendalikan penghalaan atau penukaran panggilan dan juga semua yang terlibat dalam penyelenggaraan perkhidmatan dihoskan PBX.

Terdapat tiga cara yang menjadikan PBX dihoskan berfungsi; sama ada melalui Rangkaian Telefon Awam Bertukar (PSTN) melalui Internet (IP PBX dihoskan melalui Telefoni Internet atau Suara Melalui IP, VoIP) atau dengan gabungan kedua-duanya.

Terdapat tiga cara PBX dihoskan berfungsi; sama ada melalui Rangkaian Telefon Bersuis Awam (PSTN) melalui Internet (IP PBX dihoskan melalui Telefon Internet atau Suara Melalui IP, VoIP) atau dengan gabungan kedua-duanya.

Manfaat utama Penyelesaian Pengehos PBX

  • Penjimatan kos awal dan Berterusan – tiada keperluan untuk pelaburan yang besar sebelum memasang sistem telefon anda dan juga kos penyelenggaraan sistem telefon yang jauh lebih rendah di mana anda tidak perlu mengupah seseorang untuk mengendalikan dan mengekalkan PBX anda.
  • Menghapuskan sempadan pejabat – pekerja boleh bekerja dari mana-mana sahaja dengan sistem telefon maya pejabat. Sesuai untuk pekerja di rumah dan jurujual yang sentiasa bergerak.
  • Meningkatkan imej korporat – dengan menggunakan sistem telefon yang dihoskan perniagaan kecil masih boleh memberi gambaran sebagai sebuah organisasi yang besar dengan sistem telefon profesional.
  • Kebolehskalaan – dengan sistem telefon maya, perniagaan boleh menambah atau membuang talian dan sambungan apabila mereka berkembang.
  • Mudah untuk digunakan – oleh sebab tiada pengurusan pengguna yang terlibat dengan PBX maya, lebih mudah untuk digunakan berbanding sistem telefon tradisional.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express