Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Mengapa Anda Perlu Pilih PBX Dihoskan untuk Perniagaan Anda

Apabila memilih sistem telefon untuk perniagaan anda, pemilihan antara penyelesaian di premis atau PBX dihoskan boleh menjadi agak mengelirukan. PBX dihoskan (pertukaran cawangan swasta) ialah sistem telefon maya dihoskan untuk anda oleh pembekal perkhidmatan.

Dengan PBX dihoskan, memperkenalkan seluruh sistem telefon baru kepada syarikat anda adalah tidak menakutkan seperti mana yang sering didengari. Ia cepat dan mudah untuk dipasang jadi tiada masa rehat untuk perniagaan anda atau kos pemasangan yang mahal. Selain itu, anda berasa selamat dengan pengetahuan bahawa anda akan menerima perkhidmatan dan sokongan yang terbaik dan komunikasi perniagaan anda akan selamat.

Semakin banyak syarikat yang memilih penyelesaian telefon yang dihoskan dan itu juga dengan alasan yang baik, jadi apakah manfaat bagi VoIP perniagaan dihoskan?

  • Kos persediaan lebih rendah – PBX adalah maya, pelaburan awal yang minimum kerana tiada keperluan untuk perkakasan yang mahal seperti pemasangan PBX yang tradisional.
  • Penghapusan kos penyelenggaraan – PBX anda dihoskan oleh kami supaya tidak ada keperluan untuk mengupah seseorang di tempat anda untuk mengurus dan mengekalkannya.
  • Satu penyelesaian berskala – PBX dihoskan adalah mudah untuk dikembangkan atau dikecilkan dengan kerja dan kos yang minimum.
  • Mesra pengguna – Bagi pengguna, PBX maya adalah mudah untuk digunakan dan diuruskan. Tiada keperluan untuk latihan atau kemahiran yang khusus supaya anda boleh mula menggunakan sistem telefon baru anda dengan segera.
  • Mobiliti yang tiada tandingan & potensi global – dengan PBX yang dihoskan, pekerja boleh bekerja dari mana-mana sahaja. Mereka hanya memerlukan akses internet Selain itu, banyak pejabat boleh dihubungkan dengan sistem yang sama, menghapuskan caj panggilan antara pejabat.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express