3CX PBX in the Cloud
1 year FREE - no ties!
google cloud platform
3CX
Zero Admin
With the new Dashboard
3CX
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
3CX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
3CX
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
3CX
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
3CX
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
3CX
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux
Fast & easy call management
With the 3CX Web Client

Apakah yang perlu dicari dalam Pembekal PBX Dihoskan?

Dengan syarikat PBX Dihoskan pada dasarnya meletakkan sistem telefon mereka di luar premis ke satu pembekal PBX pihak ketiga dan membiarkan mereka mengendalikannya.

Manfaat terbesar ialah kos dan isu-isu rangkaian yang timbul apabila sebuah syarikat kecil mahu memasang penyelesaian Komunikasi Seragam. Syarikat-syarikat kecil tidak mempunyai lebar jalur untuk meletakkan VoIP dan UC pada rangkaian dalaman mereka sehingga tiba-tiba mereka bimbang tentang kualiti perkhidmatan. Pembekal PBX Dihoskan menghapuskan masalah ini untuk perniagaan. Pembekal PBX Dihoskan masih perlu diuruskan oleh perniagaan tetapi mereka tidak perlu mengupah seseorang yang khusus untuk membuat kerja tersebut.

Bagi syarikat-syarikat kecil dengan 5 hingga 10 sambungan PBX dihoskan adalah ideal kerana mereka tidak memerlukan pentadbiran dalaman yang perlu dibimbangkan dan mereka tidak terlibat dalam sistem telefon. Tanggungjawab dan pentadbiran diserahkan kepada pembekal PBX Dihoskan.
Seperti mana-mana pembekal perkhidmatan, ia terpulang kepada pelanggan untuk melakukan penyelidikan mereka dan membandingkan pembekal VoIP/PBX dihoskan untuk mencari yang paling sesuai dengan keperluan mereka.

Pada mulanya syarikat perlu mencari pembekal PBX dihoskan yang menyokong inisiatif mudah alih. Ia penting bagi sistem telefon desktop untuk dapat berinteraksi dengan telefon pintar atau peranti mudah alih yang lain bagi mengalihkan panggilan, tetapi ada juga aplikasi mendalam yang tersedia daripada beberapa vendor yang pada asasnya akan memberikan pengguna, klien desktop penuh pada peranti mudah alih mereka. Ini amat berguna untuk syarikat-syarikat yang mengamalkan dasar bawa-sendiri-peranti anda dan mahu memberikan pengguna keupayaan untuk menggunakan klien VoIP/PBX mudah alih.

Ia juga penting untuk syarikat itu mencari pembekal yang dirasakan bahawa mereka boleh percayai dan yang boleh memberikan mereka perkhidmatan pelanggan secara peribadi.

Sebagai contoh, syarikat itu mungkin mahu mempunyai barisan yang berbeza yang diuruskan dengan cara yang berbeza, atau mereka mungkin mahu peraturan penghantaran yang berbeza. Jika pembekal PBX dihoskan tidak bersetuju dengan permintaan tersebut kerana ia terlalu kompleks, maka ia tidak akan berjaya. Mencari pembekal yang telah wujud dengan rekod yang baik di pasaran tetapi masih cukup kecil untuk menawarkan perkhidmatan itu.