Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Maklumat get laluan VOIP – Pelajari mengenai get laluan VOIP

Get laluan VOIP adalah peranti yang menukarkan trafik telefoni menjadi IP untuk transmisi melalui rangkaian data. Ia digunakan dalam 2 cara:

1. Untuk menukar PSTN/ talian telefon yang datang menjadi VOIP/SIP:

Dalam cara ini, get laluan VOIP membolehkan panggilan diterima & dibuat pada rangkaian telefoni biasa. Dalam banyak keadaan, seseorang lebih gemar untuk terus menggunakan talian telefon tradisional kerana mereka boleh menjamin kualiti panggilan yang lebih tinggi dan ketersediaannya.

2. Untuk menyambungkan sistem PBX/ Telefon tradisional ke rangkaian IP :

Dalam cara ini, get laluan VOIP membolehkan panggilan dibuat melalui VOIP. Panggilan kemudian boleh dibuat melalui pembekal perkhidmatan VOIP , atau dalam kes syarikat yang mempunyai banyak pejabat, kos panggilan antara pejabat boleh dikurangkan dengan menyalurkan panggilan melalui Internet. Get laluan VOIP sedia ada sebagai unit luar atau kad PCI. Sebahagian besar peranti adalah unit luar. Get laluan VOIP akan mempunyai penyambung bagi rangkaian IP dan satu atau lebih port untuk menyambung talian telefon kepadanya.
beroNet-VoIP-Gateways
Get Laluan VOIP analog Mediatrix

Jenis get laluan VOIP

1. Unit Analog: Unit Analog digunakan untuk menyambungkan talian telefon analog biasa kepadanya. Unit analog boleh didapati bagi 2-24 talian.
2. Unit digital: Unti digital membolehkan anda menyambungkan talian digitial sama ada satu atau lebih talian BRI ISDN (Eropah), satu atau lebih talian PRI/E1 (Eropah) atau satu atau lebih talian T1 (AS).

Pembuat get laluan VOIP

Terdapat banyak get laluan VOIP hari ini, oleh kerana permintaan meningkat dengan pantas, harga berkurangan dengan agak ketara. Get laluan VOIP analog bermula seminimum $200. Di sini beberapa pembuat get laluan VOIP :

Ia boleh dibeli dalam talian melalui banyak kedai dalam talian bagi produk

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express