3CX PBX in the Cloud
1 year FREE - no ties!
google cloud platform
3CX
Zero Admin
With the new Dashboard
3CX
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
3CX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
3CX
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
3CX
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
3CX
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
3CX
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux
Fast & easy call management
With the 3CX Web Client

Apakah itu WebRTC?

WebRTC, juga dikenali sebagai Komunikasi Masa Sebenar Web ialah project sumber terbuka – dipromosikan oleh Google, Mozilla dan lain-lain – mendayakan Komunikasi Masa Sebenar tanpa pemalam melalui Javascript API. Ia memudahkan aplikasi pelayar ke pelayar untuk panggilan suara, sembang video dan perkongsian fail. Codec yang disokong untuk WebRTC pada masa ini ialah VP8. WebRTC menggunakan pelayan yang dipanggil Pelayan Persidangan Web yang digunakan bersama Pelayan STUN ia diperlukan untuk memberikan halaman mula dan menyegerakkan sambungan di antara kedua-dua titik akhir WebRTC.

WebRTC sedang berkembang dengan pantas dan bersedia untuk merevolusikan standard komunikasi.

“WebRTC ialah keupayaan untuk berkomunikasi secara langsung dengan seseorang atau sesuatu seolah-olah anda berada di tempat yang sama dengan mereka. WebRTC memenuhi jurang kritikal dalam platform web kerana anda boleh berkomunikasi dalam masa sebenar hanya dengan memuatkan laman web,” kata Justin Uberti, Peneraju Teknologi tentang WebRTC, Google.

“WebRTC ialah peneraju dalam satu usaha yang panjang untuk web terbuka dan tanpa sekatan,” kata Brendan Eich, Mozilla CTO.