Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Vad är en TDM PBX?

En TDM (Time Division Multiplexers) PBX är en av de vanligaste typerna av röstinfrastrukturer, eftersom den har funnits längst. En TDM PBX består av egna, självinnehållande system, eftersom den har designats innan den moderna servertekniken uppfanns.

En TDM PBX inbegriper en rad olika kretskort som kan utföra vissa funktioner, exempelvis interkom-funktionskort eller kort för analoga anknytningar, men den är på väg mot slutet av sin livscykel. TDM PBX-kort är endast kompatibla med system från samma leverantör, som den övergripande arkitekturen och låser användarna vid samma leverantör för allt.

En TDM PBX kräver att det finns intern personal som kan hantera den, samt omfattande underhåll. Den används mest av företag som fortfarande måste uppdatera nätverkskablaget.

Huvudskillnaden mellan en TDM PBX och en IP PBX är att en IP PBX använder Internetprotokoll för att dirigera samtal, medan en TDM PBX använder fysiska växlingar. Dessutom är en IP PBX skalbar, erbjuder inga leverantörslösningar och kan minska telekommunikationskostnaderna drastiskt.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express