TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Varför ska du välja en värdstyrd PBX till ditt företag

När du väljer telefonsystem för ditt företag kan skillnaderna mellan en egen lösning och värdstyrd PBX vara förvirrande. En värdstyrd PBX (privat branch exchange (abonnentväxel)) är ett virtuellt telefonsystem som sköts av en tjänsteleverantör åt dig.

Med värdstyrd PBX blir det inte så läskigt som det kan låta att övergå till ett helt nytt telefonsystem i företaget. Det går snabbt och enkelt att komma igång med det, så det blir inga driftsstopp för företaget och inga omfattande installationskostnader. Dessutom kan du vara säker på att få bästa service och support och att företagets kommunikation ligger i säkra händer.

Fler och fler företag blir intresserade av värdbaserade telefonlösningar och av goda skäl. Vilka är några av fördelarna med värdstyrd företags-VoIP?

  • Lägre installationskostnader – eftersom PBX:en är virtuell är de initiala investeringskostnaderna minimala och det finns inget behov av dyr hårdvara och installationer vilket en traditionell PBX kräver.
  • Strykta underhållskostnader – din PBX värdstyrs av oss, så det är inte nödvändigt att anlita någon internt för att hantera och administrera den.
  • En skalbar lösning – värdstyrda PBX-lösningar är enkla att skala upp eller ned med minimalt arbete och minimala kostnader.
  • Användarvänligt – för slutanvändare är en virtuell PBX bekväm att använda och hantera. Det finns inget behov av utbildning eller specialistkunskaper, utan du kan börja använda ditt nya telefonsystem direkt.
  • Oslagbar mobilitet och global potential – med en värdstyrd PBX kan de anställda arbeta överallt. Det enda de behöver är Internetåtkomst. Dessutom kan flera kontor anslutas med samma system, vilket får bort interna samtalskostnader.

Get 3CX Free today

Download On-Premise or Try in the Cloud