Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Types van SIP-telefoons / VOIP-telefoons

Et VOIP telefonsystem forudsætter, at man benytter SIP telefoner / IP telefoner. IP telefoner kan fås i flere modeller/typerSIP/ VOIP soft telefoner – softwarebaserede IP telefonerEn Softwarebaseret SIP telefon er et program, som benytter din computers mikrofon og højtalere, eller et tilsluttet head-set, som giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald. Eksempler på SIP telefoner er SJ telefonen fra 3CX VOIP telefonen til Windows.

3CX Clients / SIP Phones / VoIP Phones

3CX soft telefon

USB VOIP telefoner
En USB IP telefon tilsluttes USB porten på en computer, og ved hjælp af SIP/VOIP telefon software, fungerer det præcist som en telefon. I bund og grund er det ikke andet end en mikrofon med en højtaler, men da den ligner en normal telefon virker det naturligy at kalde dem USB telefoner.

t46-small
USB telefon

Hardware SIP telefoner
En hardware baseret IP telefon ligner og fungerer præcist som en normal ”telefon”. Den er blot direkte tilsluttet til data netværket. Disse telefoner har indbygget integrerede mini- terminaler, så de kan dele netværksforbindelsen med computeren. På denne måde, har du ikke brug for et ekstra netværksstik til telefonen.

snom-small

En hardware SIP telefon

Benyt en analog telefon ved hjælp af en ATA adapter
Hvis du foretrækker at benytte din nuværende telefon med VOIP telefonsystemet, kan du benytte en ATA adapter. En ATA adapter giver dig mulighed for at tilslutte Ethernet netværksstikket til adapteren og derefter tilslutte telefonen til adapteren. På denne måde vil VOIP telefonsystemet genkende din gamle telefon som en rigtig SIP telefon.

En ATA adapter, gør det muligt for en analog telefon at blive tilsluttet et VOIP system.

Læs om IP telefonanlægsystemer og om fordelene og hvad en VOIP Gateway , er og hvordan de kan benyttes

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express