Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

VOIP gateway -tiedot – Lisätietoja VOIP-yhdyskäytävistä

VOIP gateway on laite, joka muuttaa televiestinnän Internet-protokollaksi, joka lähetetään tietoverkossa. Yhdyskäytäviä käytetään kahdella tavalla:

1. Tulevan tavallisen yleisvalintaisen puhelinverkon tai puhelinlinjojen muuntaminen VOIP-/SIP-puheluksi

Tällä tavoin VOIP-yhdyskäytävällä voidaan soittaa ja vastaanottaa puheluja tavallisessa puhelinverkossa. Perinteisten puhelinlinjojen käyttöä suositaan usein koska niiden äänenlaatu ja saatavuus on parempi.

2. Perinteisen puhelinvaihteen/puhelinjärjestelmän kytkeminen IP-verkkoon:

Tällä tavoin VOIP-yhdyskäytävällä voidaan soittaa puheluja VOIP-puhelinjärjestelmässä. Puheluja voidaan soittaa VOIP-palveluntarjoajan kautta tai jos yrityksellä on useita toimistoja, sisäisten puhelujen kustannuksia voidaan alentaa reitittämällä puhelut Internetin kautta. VOIP-yhdyskäytävät ovat saatavilla ulkoisina yksikköinä tai PCI-kortteina. Suurin osa laitteista on ulkoisia yksikköjä. VOIP-yhdyskäytävässä on liitin IP-verkkoa ja yhtä tai useampaa puhelinlinjaporttia varten.

beroNet-VoIP-Gateways
Analoginen Mediatrix-yhdyskäytävä

VOIP gateway -tyypit

1. Analogiset yksiköt: Analogisia yksiköitä käytetään kytkemään tavallinen analoginen puhelinlinja. Analogiin yksiköihin voidaan kytkeä 2-24 linjaa.
2. Digitaaliset yksiköt: Digitaalisiin yksiköihin voidaan kytkeä joko yksi tai useampi BRI ISDN -linja (Eurooppa), PRI/E1 -linja (Eurooppa) tai T1-linja (USA).

VOIP gatewayn valmistajat

Useita eri VOIP-yhdyskäytäviä on saatavilla ja hinnat ovat laskeneet kysynnän lisäännyttyä. Analogisten VOIP-yhdyskäytävien hinnat ovat alkaen € 200. Seuraavassa on esimerkkejä VOIP-yhdyskäytävien valmistajista:

Yhdyskäytviä voi ostaa Internetistä VOIP-tuotteiden liikkeistä.
Lisätietoja IP PBX-järjestelmistä, VOIP- ja SIP-puhelimista ja VOIP-Gateway ja niiden käytöstä.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express