SIP-puhelimet / IP-puhelin VOIP-puhelimet : Käytettävissä olevat mallit
3CX PBX in the Cloud
1 year FREE - no ties!
google cloud platform
3CX
Zero Admin
With the new Dashboard
3CX
Bulletproof Security
With SSL certs and NGINX
3CX
Install on $200 Appliance
Intel MiniPC architecture
3CX
New, Intuitive Windows Client
More themes, more UC
3CX
More CRM Integrations
Scripting Interface to add your own
3CX
Improved Integrated Web Conferencing
iOS and Android apps included
3CX
Run On-Premise or in the Cloud
Google, OVH, Windows & Linux
Fast & easy call management
With the 3CX Web Client

SIP-puhelimet / VOIP-puhelimet

VOIP-puhelinjärjestelmä vaatii SIP-/ VOIP-puhelimen. SIP-puhelimia on eri versioita/tyyppejä: Ohjelmistopohjaiset SIP- / VOIP-puhelimet Ohjelmistopohjainen SIP-puhelin on ohjelma, joka käyttää tietokoneen mikrofonia ja kaiuttimia tai tietokoneeseen kytketty kuulokemikrofoni, jota käytetään puhelujen soittoon ja vastaanottoon. Esimerkkejä SIP-puhelimista ovat Xten (http://www.xten.net) ja 3CX VOIP Puhelin for Windows.
SIPPY

3CX Softphone
Ohjelmistopohjainen 3CX-puhelin

USB VOIP -puhelimet

USB-puhelin kytketään tietokoneen USB-porttiin ja puhelin toimii tavallisen puhelimen tavoin SIP-/ VOIP-ohjelmistolla. Pohjimmiltaan puhelimet ovat vain mikrofoni kaiuttimella, mutta ne ovat intuitiivisia käyttäjille koska ne näyttävät tavallisilta puhelimilta.
t46-small

USB-puhelin Laitteistopohjainen SIP-puhelin.

Laitteistopohjainen SIP-puhelin näyttää tavalliselta puhelimelta ja toimii kuin tavallinen puhelin. SIP-puhelin on kuitenkin kytketty tietoverkkoon. Puhelimissa on sisäänrakennettu keskitin, jotta ne voivat jakaa verkkoyhteyden tietokoneen kanssa. Näin puhelin ei VoIP-PBX-benefits aadi omaa verkkopistettä.
snom-small
Laitteistopohjainen SIP-puhelin.

Analogisen puhelimen käyttö ATA-sovittimella

Nykyistä puhelinta voidaan käyttää VOIP-puhelinjärjestelmän kanssa ATA-sovittimella. ATA-sovittimella voidaan kytkeytyä Ethernet-verkon jakkiliittimeen ja puhelin voidaan liittää sovittimeen. Näin VOIP-puhelinjärjestelmä tunnistaa vanhan puhelimen tavanomaiseksi SIP-puhelimeksi.

ATA-sovitin, jonka avulla analoginen puhelin voidaan kytkeä VOIP-järjestelmään.

Lisätietoja IP PBX -järjestelmistä ja niiden eduista sekä tietoa siitä mitä VOIP-Gateway ovat ja kuinka niitä voidaan käyttää.