Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Hva er en driftet telefonsentral (PBX)?

En driftet telefonsentral (PBX) er en telefonsentral levert som en databasert driftetjeneste. Det er også kjent som en virtuelt telefonsentral, og bedriftene som benytter denne løsninger får fordelene som ingen installasjons-, vedlikeholds- og driftskostnader siden VoIP-tilbyderen tar seg av dette.

En driftet telefonsentral gir fortsatt bedriftene muligheten til å utnytte telefonsystemets fordeler til fulle. Løsninger som telefonsvarer, faksing, automatiske velkomsthilsninger, konferanser m.m.

Bedrifter som tilbyr en driftet telefonsentral som en tjeneste til sine kunder håndterer samtalerutingen, eller svitsjingen, i tillegg til all vedlikehold av den driftede telefonsentral-tjenesten.

En driftet telefonsentral fungerer på to måter: Enten over det offentlige telenettet (PSTN), over internett som driftet IP PBX via internett-telefoni eller Voice over IP (VoIP), eller som er kombinasjon av de to.

Fordeler med en driftet telefonsentral

  • Kostnadssparinger ved oppstart og fortløpende– Det er ikke noe behov for en større investering før du installerer telefonsystemet, og vedlikeholdskostnadene for telefonsystemet ditt er også svært mye lavere siden du ikke trenge rå ansette noen som skal drifte og vedlikeholde telefonsentralen din.
  • Eliminer kontorgrensene– Ansatte kan arbeide hvor som helst innenfor et virtuelt telefonsystem. Ideelt for arbeidere som sitter hjemme og salgspersonell som hele tiden er på farten.
  • Forbedret bedriftsimage– Ved å bruke et driftet telefonsystem kan småbedrifter gi kunden inntrykk av å være en større organisasjon med et profesjonelt telefonsystem.
  • Skalerbarhet– Med virtuelle telefonsystemer kan bedriften legge til eller fjerne telefonlinjer etter hvert som de vokser.
  • Enkelt i bruk – Siden det ikke er noen administrasjon av sluttbrukere involvert i et virtuelt telefonsystem, er det enklere å bruke enn et tradisjonelt system.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express