TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Hvorfor bør du velge en driftet telefonsentral til din bedrift

Når du skal velge et telefonsystem for bedriften din kan valget mellom en egen løsning og en driftet telefonsentral være litt forvirrende. En driftet telefonsentral (PBX – private branch exchange) er et virtuelt telefonsystem som driftes av en tjenestetilbyder.

Med en driftet telefonsentral vil ikke introduksjonen av et nytt telefonsystem for bedriften være like skremmende som det høres ut som. Det er raskt og enkelt satt opp og det vil ikke være noe nedetid for bedriften eller medføre kostbare installasjonskostnader. I tillegg kan du være sikker på at du vil motta den beste servicen og støtte, og at bedriftens kommunikasjon er i trygge hender.

Flere og flere bedrifter velger driftede telefonløsninger, og med god grunn. Så hva er noen av fordelene til en driftet VoIP-løsning for bedrifter?/p>

  • Lavere oppsettkostnader– Siden telefonsentralen er virtuell så vil den første investeringen være minimal siden det ikke er behov for kostbar maskinvare og installasjon av disse som ved en tradisjonell telefonsentral.
  • Eliminering av vedlikeholdskostnader– Telefonsentralen din er driftet slik at det ikke er behov for å leie inn/ansette noen til å administrere og vedlikeholde den.
  • En skalerbar løsning– En driftet telefonsentral er enkel å skalere opp eller ned med minimalt arbeid og kostnad involvert.
  • Brukervennlig– For sluttbrukerne er en driftet telefonsentral enkel å benytte og administrere. Det er ikke behov for noen form for trening eller spesielle egenskaper, slik at du kan ta i bruk det nye telefonsystemet med en gang.
  • Uslåelig mobilitet og et globalt potensiale– Med en driftet telefonsentral kan de ansatte sitte hvor som helst å jobbe. Alt de trenger er tilgang til internett. I tillegg kan flere kontorer være koblet til samme system, slik at du eliminerer kostnadene for samtaler mellom avdelinger.

Get 3CX Free today

Download On-Premise or Try in the Cloud