Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Hva bør du se etter fra en leverandør av en driftet telefonsentral?

Med en driftet telefonsentral så flytter bedriften telefonsystemet ut av bedriftens lokaler og overlater det til en tredjeparts tilbyder av telefonsentral-tjenester, og overlater mye av ansvaret til denne.

Den største fordelen er kostnaden og nettverksproblemene som kan oppstår når en småbedrift ønsker å installere en samordnet kommunikasjonsløsning. Småbedrifter har ikke båndbredden til å takle VoIP og samordnet kommunikasjon på de interne nettverkene, så plutselig må de bekymre seg over tjenestekvaliteten. Tilbydere av driftet telefonsentraler eliminerer denne hodepinen for bedriften. En driftet telefonsentral må fortsatt administreres av bedriften, men de trenger ikke å ansette en dedikert person til denne oppgaven.

For småbedrifter med 5 til 10 linjer er en driftet telefonsentral ideell da de ikke vil ha noen avansert administrasjon å måtte tenke på, og de er heller ikke involvert i driften av telefonsystemet. Ansvaret og administrasjonen er overlatt til tilbyderen av den driftede telefonsentralen.

Som med en hver annen tjeneste er det opp til kunden å forske på og sammenligne tilgjengelige tilbydere av VoIP/telefonsentral for å finne den som best passer bedriftens behov.
Først må bedriftene finne en tilbyder av en driftet telefonsentral som støtter mobile initiativer. Det er viktig at telefonapparatet på skrivebordet kan samhandle med smarttelefoner og andre mobile enheter for å kunne overføre samtaler, men det er også tilgjengelig apper fra enkelte leverandører som gir brukeren en fullverdig skrivebordsklient på den mobile enheten deres. Dette er spesielt nyttig for bedrifter som omfavner BYOD-policyer (Bring your own device – Ta med deg din egen enhet) og som ønsker å gi brukerne muligheten til å bruke mobile VoIP-/telefonsentralklienter.

Det er også viktig å finne en leverandør som bedriften føler de kan stole på, og som kan gi de en personlig og tilpasset tjeneste.

Selskapet kan f.eks. ha ønske om forskjellige køer, som håndteres på forskjellige måter, eller så kan det hende de ønsker forskjellige videresendingsregler. Hvis tilbyderen av en driftet telefonsentral ikke kan håndtere denne typen forespørsler på grunn av at de er for komplekse, så vil et samarbeid ikke ville fungere. Finn en tilbyder som har vært på markedet en stund, og som har en et godt fotfeste i markedet, men som fortsatt er liten nok til å kunne tilby den tjenesten.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express