Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

De ce ar trebui să alegeți un PBX Găzduit pentru afacerea dvs

Atunci când trebuie să alegeți un sistem de telefonie pentru afacerea dvs., dute-vino-ul între soluția on-premise sau un PBX găzduit poate fi oarecum confuz. Un PBX (private branch exchange) găzduit este un sistem de telefonie virtuală găzduită de către un furnizor de servicii.

Cu un PBX găzduit, implementarea unui sistem de telefonie nou în firma dvs. nu este la fel de înfricoșătoare pe cât pare. Este rapid și ușor de configurat astfel încât nu există nici un timp mort pentru afacerea dvs. sau costurile de instalare uriașe. În plus, puteți fi în siguranță știind faptul că veți primi cele mai bune servicii și suport și comunicațiile dumneavoastră sunt în mâini sigure.

Tot mai multe companii aleg soluțiile de telefonie găzduită și pe bună dreptate, care sunt unele dintre beneficiile unui sistem VoIP găzduit?

  • Costuri de instalare mai mici – deoarece centrala telefonică este virtuală, investiția inițială este minimă deoarece nu este nevoie de hardware și instalare costisitoare pe care un PBX tradițional o necesită.
  • Eliminarea costurilor de întreținere – PBX-ul este găzduit de noi astfel încât nu este nevoie de a angaja pe cineva pentru a gestiona și întreține sistemul de telefonie.
  • Scalabilitatea soluției – PBX-urile găzduite sunt ușor de redimensionat în plus sau minus, cu muncă și costuri minime.
  • Prietenoasă – pentru utilizatorul final, un PBX virtual este convenabil și simplu de utilizat și gestionat. Nu este nevoie de nici un curs sau de competențe de specialitate, astfel încât puteți începe să utilizați noul sistem de telefonie imediat.
  • Mobilitate imbatabilă și potențial global – cu un PBX găzduit, angajații pot lucra de oriunde. Tot ce le trebuie este acces la internet. În plus, mai multe birouri distante pot fi conectate prin același sistem, eliminând tarifelor de apel dintre birouri.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express