Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

FAXUL a fost desenat pentru reţelele analogice şi nu conlucrează deloc bine cu reţele VOIP.

FAXUL a fost desenat pentru reţelele analogice şi nu conlucrează deloc bine cu reţele VOIP. Motivul pentru acest lucru este că comunicaţiile FAX folosesc semnalul într-un fel diferit faţă de comunicaţiile vocale regulare.

Când tehnologiile VOIP digitalizează şi comprimă, comunicarea vocală analogică este optimizată pentru VOCE şi nu pentru FAX. În consecinţă, dacă conectaţi un aparat fax printr-un adaptor ATA la reţea VOIP acesta va funcţiona, dar este posibil să aveţi probleme în timpul transmisiilor prin fax. Dacă va trebui să faceţi aşa, trebuie să vă asiguraţi că folosiţi codec-ul G 711, care are o compresie minimă.

Pentru a lucra cu faxul, aveţi următoarele opţiuni:

  1. Cea mai uşoară cale de a lucra cu acesta este să conectaţi aparatul fax direct la linia telefonică analogică existentă şi să conecteze în totalitate mediul dumneavoastră VOIP de lucru.
  2. Înlocuiţi aparatul fax cu un furnizor de servicii fax. Există mulţi disponibili la un cost lunar foarte mic (mai ieftin decât abonamentul prin linie de telefon).
  3. 3. Implementaţi T38, care are nevoie de un gateway compatibil cu T38 şi un aparat fax, o placă de fax sau un software de fax compatibil(ă) cu T38.

Legături:
Ce este T38

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express