TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Ce să aveți în vedere la un furnizor de PBX Găzduit?

Cu un PBX găzduit firmele efectiv mută sistemul lor de telefonie în afara propriilor birouri, la un furnizor terț și să deleagă o mare parte din responsabilitate.

Cele mai mari beneficii sunt costul redus și lipsa problemelor de rețea care apar atunci când o firma mică vrea să instaleze o soluție de Comunicații Unificate. Companiile mici nu au lățimea de bandă necesară pentru a desfășura VoIP și UC pe rețelele interne, astfel încât dintr-o dată trebuie să își facă griji cu privire la Quality of Service. Furnizorii de PBX-uri găzduite elimină aceste dureri de cap ale întreprinderilor. Gestionarea furnizorului de telefonie este încă necesară, dar doar la nivel comercial, fără a fi nevoie de angajarea unei persoane dedicate în acest sens.

Pentru firmele mici, cu 5 până la 10 utilizatori, PBX-urile găzduite sunt ideale, deoarece acestea nu au nici o administrare internă să vă faceți griji pentru și nici nu sunt implicate direct în administrarea sistemului de telefonie. Responsabilitatea și administrarea sunt plasate la furnizorul de PBX găzduit.

Ca și cu orice alt furnizor de servicii, cercetarea și compararea furnizorilor de VoIP sau PBX găzduit, pentru a găsi unul care se potriveste cel mai bine nevoilor, este la latitudinea clientului. Inițial companiile trebuie să se ​​uite după un furnizor de PBX găzduit că sprijine mobilitatea. Este important pentru sistemul de telefonie să interacționeze cu smartphone-uri sau alte dispozitive mobile pentru a redirecționa apeluri, dar există, de asemenea, aplicații disponibile de la unele companii care vor oferi, în esență, utilizatorului un client desktop complet pe dispozitivul lor mobil. Acest lucru este deosebit de util pentru companiile care îmbrățișează politicile BYOD și doresc să ofere utilizatorilor posibilitatea de a utiliza clienți VoIP / PBX pe dispozitivele mobile.

Este de asemenea important de a găsi un furnizor de încredere încredere și care poate oferi servicii personalizate.

De exemplu, compania ar putea dori să aibă diferite cozi de apel care sunt tratate în moduri diferite sau pot dori reguli diferite de redirecționare. În cazul în care furnizorul de PBX găzduit nu poate face față acestor solicitări, deoarece sunt prea complexe, atunci relația nu va merge. Găsiți un furnizor care a fost pe piață de ceva vreme, reputație bună, dar care este încă suficient de mic pentru a oferi acest serviciu.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express