Slider 2TryLearn MoreSlash your Phone bills - Slider Image

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Care sunt beneficiile unui sistem de telefonie IP PBX \ VOIP?

Mai uşor de instalat & configurat decât un sistem telefonic proprietate personală:
Un program de software care funcţionează pe un calculator poate avea avantajul marii puteri de procesare a calculatorului a interfeţei pentru utilizator şi a caracteristicilor lui Windows. Oricine are pricepere despre calculatoare şi despre Windows poate instala şi configura PBX-ul. Un sistem personalizat de telefonie are nevoie deseori de un instalator şcolarizat pe acel sistem de telefonie personalizat!
Mai uşor de administrat datorită interfeţei de configurare bazate pe web:

Un sistem de telefonie VOIP are o interfaţă de configurare bazată pe web, care permite menţinerea şi întreţinerea uşoară a sistemului dumneavoastră de telefonie. Sistemele de telefonie personalizată au deseori interfeţe dificile de folosit care sunt deseori desenate în aşa fel încât numai instalatorii de telefonie le pot folosi efectiv.
Reducerea costului apelurilor:
Puteţi economisi în mod substanţial prin folosirea unui furnizor de servicii VOIP pentru apelurile către distanţele mari sau internaţionale. Conectaţi uşor sistemele telefonice între birouri/filiale şi efectuaţi apeluri telefonice gratuite.
Nu este nevoie de cabluri de telefonie separate – folosiţi reţeaua de calculatoare:
Un sistem de telefonie VOIP care va permite să conectaţi telefoanele hardware direct la un port (care poate să-l folosească împreună cu calculatoarele conectate) pe o reţea standard de calculatoare. Telefoanele software pot fi instalate direct pe PC. Aceasta înseamnă că nu aveţi nevoie să instalaţi şi să întreţineţi o reţea separată de cabluri pentru sistemul de telefonie, având o mai mare flexibilitate pentru a adăuga utilizatori/extensii. Dacă vă mişcaţi într-un birou şi nu aveţi încă instalate cablurile de telefonie, puteţi face economii semnificative prin instalarea unei reţele de calculatoare.
Nici o piedica din partea furnizorului:
Folosiţi telefoanele standard: sistemele de telefonie VOIP sunt standard libere – toate sistemele de telefonie VOIP SIP moderne folosesc SIP ca protocol. Acest lucru înseamnă că puteţi să folosiţi aproape oricare telefon VOIP SIP sau portal VOIP hardware. În contrast, un sistem de telefonie personalizat are nevoie deseori de caracteristici avansate şi module de extindere personalizate pentru a adăuga caracteristici.
Expandabil:
Sistemele personalizate sunt uşor de întrecut: Adăugarea a mai multor linii telefonice sau extensii are nevoie deseori de modernizări scumpe ale hardware-ului. În unele cazuri este nevoie de un sistem de telefonie complet nou. Cu un sistem de telefonie VOIP nu este aşa: un calculator standard poate manevra uşor un număr mare de linii telefonice sau extensii – adăugaţi simplu câteva linii de telefonie la reţea dumneavoastră pentru a o extinde!
Un Serviciu Clienţi şi o Productivitate mai bune:
Datorită faptului că apelurile sunt pe bază de calculator, este mult mai uşor pentru dezvoltători să integreze cu aplicaţiile pentru business. De exemplu: un apel în intrare poate aduce în mod automat înregistrarea apelantului, ameliorând dramatic serviciul pentru clienţi şi reducând costurile prin reducerea timpului cheltuit pe fiecare apelant. Apelurile la ieşire pot fi efectuate direct prin Outlook, îndepărtând nevoia că utilizatorul să formeze numărul de telefon.
Telefoanele bazate pe software sunt mai uşoare de folosit:
Este deseori dificil să folosim caracteristicile avansate ale sistemelor de telefonie, precum conferinţele, pe telefoanele personalizate. Cu telefoanele SIP bazate pe software nu este aşa – toate caracteristicile sunt realizate uşor de pe un GUI Windows uşor de utilizat.
Mai multe caracteristici incluse ca standard:
Datorita faptului că un sistem de telefonie VOIP este bazat pe software, este mai uşor pentru dezvoltători să dezvolte, să adauge şi să amelioreze seturi de caracteristici. Deci multe sisteme de telefonie VOIP vin cu un set bogat de caracteristici, incluzând asistarea automată a apelurilor, voice mail, punerea în aşteptare a apelurilor şi mai multe. Aceste opţiuni sunt deseori foarte scumpe în sistemele personalizate.
Un control mai bun printr-o raportare mai bună:
Setările VOIP înregistrează informaţiile privitoare la apeluri în intrare şi ieşire într-o bază de date pe serverul dumneavoastră, permiţând o înregistrare mult mai bună a costurilor apelurilor şi a traficului apelurilor.
O privire în ansamblu mai bună a situaţiei sistemului şi a apelurilor:
Sistemele personalizate au nevoie deseori de „sisteme” telefonice scumpe pentru a avea o idee despre ce se întâmpla pe sistemul dumneavoastră de telefonie. Şi atunci, informaţiile despre starea sunt criptice în cel mai bun caz status. Cu sistemele VOIP puteţi defini care utilizatori pot vedea grafic starea sistemului de telefonie printr-un browser web.
Permiteţi utilizatorilor să-şi conecteze telefonul oriunde în birou:
Utilizatorii îşi aduc telefonul lor, îl conectează la cel mai apropiat port ethernet şi îşi menţin numerele lor de telefon!
Permiteţi roaming-ul uşor al utilizatorilor:
Apelurile pot fi direcţionate oriunde în lume datorită caracteristicilor protocolului SIP
Mai multe informaţii despre sistemele de telefonie VOIP,telefoane VOIP / SIP şi Portaluri VOIP găsiţi aici.

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express