TryLearn More

Use SIP trunks, WebRTC & Apps

Slash your Phone Bill by 80%

Ce este Voce peste IP?

Voce peste IP este unul și același cu Voce peste Protocolul de Internet, cea mai cunoscută denumire fiind VoIP.

Voce peste IP se referă la transmiterea fluxului audio prin rețelele de internet. Protocolul de Internet (IP) a fost creat inițial pentru rețelele de date, iar în urma succesului avut, protocolul a fost adaptat pentru rețelele audio.

Voce peste IP (VoIP) poate ușura activitatea și poate furniza servicii care pot fi dificil sau costisitor de implementat în cazul folosirii unei rețele PSTN tradiționale:

  • Se poate transmite mai mult de un apel telefonic în aceeași rețea telefonică analoagă. În acest fel, voce peste IP poate facilita multiplicarea liniilor telefonice din cadrul companiei.
  • Opțiuni care, de obicei, sunt calculate separat de către companiile de telecomunicații, precum: devierea apelurilor, identificarea apelantului sau apelare automată sunt opțiuni simple prin utilizarea tehnologiei voce peste IP.
  • Unificarea comunicațiilor este asigurată de tehnologia voce peste IP, datorită faptului că permite adaptarea la alte servicii care există pe internet, cum ar fi: conversații video, trimiterea de mesaje etc.

Aceste opțiuni, precum și multe alte avantaje ale tehnologiei voce peste IP fac ca din ce în ce mai multe companii să aleagă Sistemele de telefonie VoIP.

 

Free for up to 1 year! Select preferred deployment:

On-Premise

for Linux on a $200 appliance or as a VM

Get the ISO

On-Premise

for Windows as a VM

Download the setup file

On the cloud

In your Google, Amazon, Azure account

Take the PBX Express